Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Engedjem a lányomnak? (lent)

Engedjem a lányomnak? (lent)

Figyelt kérdés

17 éves.Hétköznap is a barátjánál akar aludni,heti 2,max 3 alkalommal+szombaton.

Mondtam neki hogy meg akar bukni? Bukásra áll matekból meg fizikából mert nem érti a számolásokat stb,majdnem minden évben épp átment kettessel,egyszer bukott is,de úgy látom őt is zavarja...

Viszont azt mondta hogy eddig sem éjszaka tanult,ami végülis igaz is..

2015. febr. 23. 09:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Szerintem hétvégén abszolút megengedhető,de egy 17 éves kezébe még nem adhatod oda teljesen az irányítást.Nem szabad engedni,hogy érzelmileg zsaroljon,hogy rávegyen,és tartanod kell magad az első szavadhoz,ahhoz,amit először kiejtessz a szádon.Tehát,ha először azt mondod,hogy nem engeded háromszor ott aludni(mert valljuk be,hogy baromi felesleges heti 5 alkalom egy 17 évesnek),akkor ne is engedd ott aludni,így maradhatsz hiteles szülő.

Viszont mivel engedned kell valamit,ezért a hétvégét bátran megengedheted.Vagy engedd meg úgy,hogy péntek+szombat,és akkor nesze,két nap zutty,párhuzamban.Az is variáció,hogy megengeded két hetente mondjuk,hogy nála aludjon,akkor mondjuk heti 3 és szombat.

SOk variáció van(vagy kombináció,mittudoménmár),válassz te,és ne engedd neki,hogy 17 évesen parancsoljon neked!Ez hiba lenne,és elvesztenéd a hitelességedet.A végén ő mondaná meg,mikor főzz és mikor ne!

Lehet,hogy baromi öreg vagyok 19 évesen,de én sem vagyok már szűz,nappal is feláll a f*,hogy csúnyán mondjam,szóval ha akar valamit,úgyis megcsinálja,és meg is fogja csinálni.

Ha viszont a jegyein nem javít 3 hét leforgása alatt,biztos lehetne benne,hogy én szülőként nem is engedném ott aludni.Anyám is ezt csinálta volna,és jól is tette volna.

Nekem is szabtak határokat,mégse haltam bele!Ja,meg nem is lettem terhes!

19/L

2015. febr. 24. 14:54
 12/14 anonim ***** válasza:
Ne engedd. Amíg nem javít addig ne. Szerintem elvonnák egymás figyelmét.
2015. márc. 30. 19:37
 13/14 anonim ***** válasza:
Attól nem fog javítani hogy minden örömtől megfosztod.
2015. márc. 30. 23:26
 14/14 anonim ***** válasza:

hétköznap esélytelen.

péntek,szombat oké.

2015. jún. 27. 01:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!