Szerintetek engedjem meg a 14 éves lányomnak hogy csinálják vagy nagyon elhamarkodom?
Ma azzal jött haza a lányom hogy el-e engedném hétvégén őt a barátja házukba ugyanis a szüleik valamilyen esti bálba mennek. De épp kapott egy sms-t a lányom a barátjától amiben ez állt: "cija cicukám, gyere skypezni ott egyet dumálhatu.Unk..hidd el sosem fogod elfelejteni az 1.-őt és bébikém légy jóó... puxu cicmic"
Nagyon köszönöm a válaszokat de nemtudom hogy mit csináljak. Mondta mhogy holnapig átgondlom. A barátja 16 éves.
Szerintem is az utolso válasza a legmegfelelöbb!!
Sok szerencset.
Hát mondd neki,hogy ha nem lesz kellemes és megbánja,akkor nyugodtan vágja pofán a srácot..na meg ha utána elhagyja a srác:S mert az is lehet..
...én csak ezért nem akarok nekikezdeni!
Kedves Anyuka!
Biztos nehéz helyzetben érzed magad,de amit tehetsz az annyi,hogy mellé állsz vagy tiltod!
Ebben az esetben,bármi nehéz a mellé állás a jobb döntés.
Ilyenkor megértetheted vele azt,hogy-hogy védekezzen,meg
vigyázzanak egymásra és,hogy mindent mondjon-elmondhat
neked,mert ez nem kínos.Kérdezzd meg,hogy készülnek.e
a szüzzesség elvesztésére és,hogy őszintén válaszoljon,mert te csak segíteni szeretnél.Ha azt mondja,hogy nem.Akkor is világositsd fel.
Azért kell mellé állni,mert ígyis-úgyis megoldja és elfogja veszíteni a szüzzeségét,és az rossz ha titokban
és ha esetleg (isten mentsen,hogy megtörténjen) megtörténik a "baj" akkor azzonal szóljon és tudjatok
időben lépni.
Sajnos a szövegből azt veszem,hogy a fiú már készül rá
és azt nem tudom ,hogy a lányod erre érett-emár,ezt
te tudod,ezért is jó ha ilyen helyzetbe kerülsz vele
ebben a témában,mert előfordulhat,hogy elmondja,hogy ő
igazából fél ettől és akkor még segíthetsz is neki és
talán mégis lemond a szüzzeség elvesztéséről.
Én még anno a lányommal ezt megbeszéltük ő 16 évesen
vesztette el,de nagyon jól kialakult a viszonyunk,bár
nehéz volt a tényt elfogadni,és biztos nem avatott be
mindenben (ami természetes) ezt a barátnőivel beszélte
meg,de megtudtuk beszélni a témát,védekeztek eggyüt
mentünk el a nőgyógyászhoz és mikor ott aludt a barátjánál akkor másnap mentem érte és beszállt az autóba
lehetett láttni rajta,hogy megvolt.
Kérdezzem: Megtörént,igaz?
A lányom: Igen meg.
És beültünk egy kávézóba és akkor megbeszéltük a továbbiakat,ugymond megnyugtatott,hogy minden rendben
volt védekeztek.
A szívem mélyén iszonyúan fájt a dolog,hogy a kislányom
előttem ül,felnőve,pedig nemrég még karjaimban fogtam.
De büszke voltam rá,hogy megbízik ennyire bennem.
Mai napig ő a párja és a házzaságot,gyermeket tervezzik
én boldog lennék és kitartok melletük.:)
Szóval,szerintem beszélgetés az aranyút.Sok Sikert kívánok.Bízok bennetek.
szerintem nagyon nagy különbség van 14 és 14 éves lány között... csak te ismered a lányodat, hogy ő érett-e már erre a dologra (nekem volt barátnőm aki ilyenkor már olyan szinten volt, mint én 18 évesen.. szóval lehetséges) amúgy én most 30 vagyok.
a másik kérdés, hogy bízol-e a lányodban. mert ha igen, és úgy gondolod, hogy tud mérlegelni, akkor nem fogja megtenni, ha nem akarja.
mindenképp beszélgess vele (védekezés, betegségek stb) de azt el ne mondd hogy elolvastad az sms-ét... kiborulna, megjegyzem jogosan.
Amúgy ha meg akarja tenni, akkor megteszi, tök mindegy, hogy elengeded-e, vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!