Szerintetek engedjem meg a 14 éves lányomnak hogy csinálják vagy nagyon elhamarkodom?
Ma azzal jött haza a lányom hogy el-e engedném hétvégén őt a barátja házukba ugyanis a szüleik valamilyen esti bálba mennek. De épp kapott egy sms-t a lányom a barátjától amiben ez állt: "cija cicukám, gyere skypezni ott egyet dumálhatu.Unk..hidd el sosem fogod elfelejteni az 1.-őt és bébikém légy jóó... puxu cicmic"
Nagyon köszönöm a válaszokat de nemtudom hogy mit csináljak. Mondta mhogy holnapig átgondlom. A barátja 16 éves.
Elég nehéz helyzet lehet. Ugyan én még nem vagyok anyuka, de szerintem ez minden korban nehéz lehet akár néhány év múlva is.
Egyetértek azokkal, akik azt mondják beszéld meg vele és inkább próbálj tanácsot adni, mert ha tiltod inkább csak elvadul és később azt se tudod mi van vele.
Kb. eddig nevelhetted, most reménykedj benne, hogy jól csináltad :)
És én nem árulnám el, hogy véletlenül láttam az sms-t (ugye véletlenül láttad) és soha többet nem nézném meg a telefonját.
28/L
utolsóval egyetértek, kivéve egyvalamit. egy 14 éves lány szerintem már nem gyerek (ezért is írtam egy előző válaszomban, hogy nagyon nagy különbség lehet két 14 éves között). nagyon sok anya-lánya konfliktus oka az, hogy a szülő ezt képtelen belátni. nyilván nem is felnőtt még, hanem kamasz, de az már nem gyerek.
és az anyukája nagyon jól teszi, hogy nem kezeli annak, mert onnan kezdődne a hazudozás és elhidegülés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!