Hányadikasok lesztek szeptembertől? (MINDENKI, aki suliba jár)
Figyelt kérdés
Szeptember-suli-már megint egy új év!Minden nehezebb!
9.-es leszek.Lány vagyok.:)
És ti?:D
Leendő kilencedikesektől kérdezném:Milyennek képzelitek el az első napot?:)
2010. aug. 3. 22:00
61/106 anonim válasza:
10. Várom is meg nem is. :) A társaság nagyon jó, a tanárok se rosszak, de azért hiányozni fog a nyár.
Kérdező: Emlékszem, tavaly én is nagyon izgultam, kicsit féltem, meg nagyon vártam, de minden szuperül ment. Sok sikert neked is! ;)
62/106 anonim válasza:
9.es= első éves= nulladikos leszek :)
Én nagyon várom már...a sulit is meg a kollégiumot is. Nemsokára gólyatábor....:)
63/106 anonim válasza:
tegnap 13:09 hova mész suliba?
65/106 anonim válasza:
8.-os leszek. Végre vége ezeknek a "csodás" éveknek. És hát az irtó "kedves" oszt.társaimtól is elválok! :):)
66/106 anonim válasza:
8.ba megyek.:))
és ja kib*szottul unatkozom.:/
68/106 anonim válasza:
11, nem unatkozok, nem várom a sulit, nincsenek annyira rendes emberek, a jobb tanárok is leadnak minket, plusz jönnek a hatodikosok is, egy év és érettségi, nagyon keményen kell tanulnom, nyelvvizsgáznom is kellenne..tehát, kicsit se várom (: 17/L
69/106 anonim válasza:
10.-es leszek, nem várom, sok kretén jár az osztályba. Bár ha vége már a 10.-nek akkor irány a JOGSIIII
16/F
70/106 anonim válasza:
Én 7.-be megyek.Én is unatkozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!