Én is pont úgy vagyok mint az előző.7.-be megyek és 13 vagyok.egyáltalán nem várom mert mindenki azzal rémítget hogy milyen nehéz lesz.az osztályomról nem is beszélve,mert eléggé magamnak való vagyok,szinte egész nyáron egyedül voltam itthon,mert nappal anya állandóan a városban intézte és zi:)az ügyeit,úgyhogy kicsit uncsi volt,de volt időm gondolkozni,és szerintem változtam is.de átlagban a tavalyi nyár is ilyen volt.amúgy egyetlenegy szempontból várom,hogy enyhül az időjárás,ugyanis gyűlölöm a nyarat,tetszik vagy sem,és az ősz még csak csak kibírható,de a tél...wáá az a valóságos mennyország számomra!bocsi a sok írásért
2010. aug. 3. 23:35
22/106 anonim válasza:
9.-es leszek. Nekünk csibetábor lesz, meg előtte ismerkedési délelőtt. De már neten több emberrel spanolunk. :D Úgyhogy nem sok ismeretlen arc lesz elsején. :D :)
15/l (nem buktam, csak június közepén töltöttem be a 15-öt :))
2010. aug. 4. 00:05
23/106 anonim válasza:
7.osztályos leszek:(
13/F
2010. aug. 4. 00:21
24/106 anonim válasza:
9. Én olyannak képzelem,hogy megismerkedünk egymással és biztos,hogy lesz 1-2 nagyképű gyerek akik elkezdenek majd keménykedni és azokat az elején fogom helyre tenni^^ 14/F
2010. aug. 4. 00:38
25/106 anonim válasza:
10.es leszek. :/
Visszagondolva...rohadtul irigylem azokat akik most mennek 8.ba. Nekem az az év tetszett a legjobban. :)
Hiába a felvételi, meg egyebek akkoris nagyon jó volt. : D
2010. aug. 4. 01:06
26/106 anonim válasza:
9.-es :)
2010. aug. 4. 01:34
27/106 anonim válasza:
10.-be megyek:)
Én is vártam tavaly a sulit.A gólyatáborba alig voltunk páran,szval az annyira nem volt jó.
Viszont az első hetek,amikor összeismerkedtünk áhh:)
Csodálatos volt az egész év.Bár rossz osztály voltunk,és a tanáriban szinte mindig rólunk volt szó,mi mégis mindig kiálltunk egymás mellett és sokat nevettünk együtt:)
Csak sokan mennek el és emiatt szomorú vagyok:(
Amúgy én már kicsit várom a sulit:D
15/L
2010. aug. 4. 08:47
28/106 anonim válasza:
6.-os leszek :)
Uuuuf de jó, de utáltam az 5.-et >_______<". De a 6. nem nagy szám ;) Asszem :O :D
11/L
2010. aug. 4. 09:17
29/106 anonim válasza:
Szeptemberben fogok 7.-be menni. Várom is, meg nem is - nagyon félek az új tantárgyaktól (fizika, kémia, biológia, földrajz). Nem tudom, hogy mi lesz?!? Tudom- e tartani a 4.8- as átlagomat?
2010. aug. 4. 09:18
30/106 anonim válasza:
Én most leszek 9.es és nagyon nagyon várom már:D Már szétunom a fejem itthon annyira mennék már suliba.:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!