Hányadikasok lesztek szeptembertől? (MINDENKI, aki suliba jár)
Figyelt kérdés
Szeptember-suli-már megint egy új év!Minden nehezebb!
9.-es leszek.Lány vagyok.:)
És ti?:D
Leendő kilencedikesektől kérdezném:Milyennek képzelitek el az első napot?:)
2010. aug. 3. 22:00
91/106 anonim válasza:
8.-ba.
@Leendő hetedikesek: Nagyon nehéz, négy tantárgyból rontottam. Ja és három új tantárgy vár rátok. Nem irigyellek titeket, bár szerencsére én túl lettem az ELSŐ, de nem utolsó feketelevesen!
92/106 anonim válasza:
Ötödikes leszek, kész. :( Új tanárok, új társaság, új rendszer, tantárgyak, minden. Nem várom. 11/L
93/106 anonim válasza:
Előző vagyok: Kisgimis leszek, szóval sokkalta nehezebb is lesz. ><
94/106 anonim válasza:
8.-os leszek :)
már várom,de csak 3 dolog miatt az osztálytársak ,a töri,és az irodalom miatt (:
14/L
95/106 anonim válasza:
én most leszek 9-edikes és nagyon izgulok mert csak az évfolyamtársaimat ismerem
14/l
96/106 anonim válasza:
Én 6.-os leszek :D Wárom mert a mi osztályunk (LLLLLLLLLL) xD
97/106 anonim válasza:
Én most leszek 11-edikes
Hát nem annyira várom mert nálunk szakma szerint lesznek már bontva az osztályok..
De viszont már unatkozok itthon.
16/F
98/106 anonim válasza:
En kilencbe magyek, es irtora beparaztam.En mikor az elso napot magam ele kepzelem, elveszettnek erzem magam.Nem igazan szeretem az ismeretlent.Es attol is feek, hogy nem kapom meg az osztalyomat :P(az utobbi csk vicc)Felek az avatastol, hogy esetleg leneznek, cikizni fognak.Persze kivancsi vagyok az uj osztalyomra :D
99/106 anonim válasza:
11-be megyek. jesszus fárasztó lesz. Nyelvvizsga, előrehozott érettségi, a faktok.
100/106 A kérdező kommentje:
Szegény..:S sajnállak:S
De azért megéri,és hidd el,sikerülni fog:)
2010. aug. 23. 00:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!