Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hányadikasok lesztek szeptembe...

Hányadikasok lesztek szeptembertől? (MINDENKI, aki suliba jár)

Figyelt kérdés

Szeptember-suli-már megint egy új év!Minden nehezebb!

9.-es leszek.Lány vagyok.:)

És ti?:D

Leendő kilencedikesektől kérdezném:Milyennek képzelitek el az első napot?:)

2010. aug. 3. 22:00
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/106 anonim ***** válasza:
100%

Én 8.-os leszek és egyáltalán nem várom a sulit...maximum a barátok miatt:)

De én inkább amit nagyon várok az a gimi=]

2010. aug. 4. 13:13
 42/106 anonim ***** válasza:
100%

ma 09:48 vok

Nekünk délután van suli mert annyira tele van az iskola h a szakmások délutánra kell mennie van h 12.00tól 18.45ig ottvagyunk ha 8óránk van... Szal kb 17óra lehetett v nemtudom kezdődött a tesióránk amiből dupla volt. Haver elkezdi: Nem megyünk el második óráról? Veszünk sört!! Mondom: DE!! :D Aztán elmentünk majd visszajöttünk az utána lévő óra felénél kb xD Másnap volt ofő óránk ( ugyanaz a tesitanár és az ofő) kérdezi h holvoltunk a 2ik tesiről? Egymásra néztünk haverral és csak röhögtünk :D Aztán kérdi h mit röhögünk mondjuk áá semmit xD

Tesiórából sörözés lett...

2010. aug. 4. 13:19
 43/106 A kérdező kommentje:
Jujj,ez komoly sztori!xD
2010. aug. 4. 13:23
 44/106 anonim ***** válasza:
100%

Párszor írtam ide h egy elég híres iskolába járok :D Csongrád megye egyik legrosszabb hírűjébe... xDD

9ben asszem 1 verekedés volt csak de az komoly volt :D havert elkezdte basztatni 1 kan feka ment és adott neki tockost...aztán még egyet és a harmadikra a kölök felugrott székkel neki. Kicsit meggyepálta :D

10ben ugyanezt a gyereket megint szóváltásba keveredett egy másik fekával akk a cigó lenyomta és kicsit összeverte a fejét. Rendőrök akk megint kijöttek mindenkit kikérdeztek egyesével h kezdődött stb.

Idén 11ben 2 csaj verekedett össze ( ezt nemláttam csak hallottam) meg 2-3 gyerek részegen bejött suliba. Azokat is rendőrökkel kellett elvitetni annyira be vtak b*szva.

Már várom mi történik 12ben azaz szeptembertől :D

2010. aug. 4. 13:30
 45/106 anonim ***** válasza:
100%
A Sörös vtam.
2010. aug. 4. 13:30
 46/106 A kérdező kommentje:
Ezek is komoly sztorik:D És első nap cikis eseményeiről??Valaki tudna mesélni??
2010. aug. 4. 13:35
 47/106 anonim ***** válasza:
100%

én is 9.-es leszek

kicsit félek az első naptól, bár már vannak ismerősök :)

képzeld nekünk még nem tudják, hogy ki lesz az ofőnk! :S kéttannyelvű a fél osztály (ebbe vagyok én) a másik meg intenzív angol, mindkettő 5 éves.

én koleszbe leszek, de itt szinte mindenki az.

mesélj egy kicsit bővebben te is :)

2010. aug. 4. 13:39
 48/106 anonim ***** válasza:
100%

Persze arról is van történetem xD

Bementünk és fogadott pár gyerek akik alkoholos tollal a homlokodra írták h GÓLYA amit másnapra nemtudtál lemosni :D

2010. aug. 4. 13:40
 49/106 anonim ***** válasza:
100%
Te kérdező hova jársz majd? Minek tanulsz majd?
2010. aug. 4. 13:41
 50/106 A kérdező kommentje:

Én Győrbe fogok járni,Szent-Györgyi Albert Általános iskola,Középiskola és Kollégium(ÉN NEM LESZEK KOLESZOS)úgy kényelmesebb lenne:(

Egészségügyi szakra:) és persze ismerek 4 osztálytársamat eddig..2-vel a felvételin találkoztam,1-el az orvosi vizsgálaton,és egynek meg úgy adták meg az msn címét;)

Amúgy én nem igazán tudom hovatenni az első napot..az előtte napot tuti,hogy végigizgulom..de még a fodrászatot is:P

2010. aug. 4. 13:50
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!