Mit gondoltok arról, hogy egy 15 éves kislány tampont használ?
A 15 éves lányom kitalálta, hogy ő tampont szeretne használni, és amikor megkérdeztem tőle, hogy miért, azt mondta azért, mert a legjobb barátnője is azt használ már 12 éves kora óta az anyja engedélyével.
Természetesen megmondtam neki, hogy szó sem lehet róla.
Nem tudom, mit gondoljak a másik lányról és az anyjáról. Hogy engedheti ezt meg neki? Azon is gondolkozom, hogy eltiltom őket egymástól, de szeptemberben így is találkoznának az iskolában.
Ti mit tennétek a helyemben?
KAMU-KAMU-KAMU!
Ilyen negyvenes nő egyszerűen NINCS már a világon!
Én 62 vagyok, és 13 éves koromtól fogva tampont használtam! Itthon még nem is lehetett kapni, az osztrák nagynéném hozta nekem mindig.
Ha fájt neked, akkor rosszul csináltad. Amúgy szerinted ha fájna neki használná?
Külön emberi lény, hagyd őt dönteni a saját testéről.
Kérlek válaszolók hagyátok abba! Nem tök mindegy hogy kamu vagy sem? Minek kell egymást oltani?
1. 15 évesen már nem kislány.
2. Nem értem, mi bajod van a tamponnal. Én 14 évesen használtam először, mert pont a tengeren jött meg, s csak azért nem használok itthon, mert fura érzés kivenni. :D
3. A szűzességnek semmi köze sincs a tamponhoz.
4. Ne legyél ilyen sötét...
Nem feltétlenül. Én pl csak a csiklóm izgatom masztikor.
jaj, anyám is ilyen volt ezelött 20 évvel, kb 40es korosztály volt. Ugyanezt a dumát nyomta mint te kedves kérdező. Csak mondom, hogy baromi undorító volt a betét alattam, mintha bepisiltem volna, ráadásul folyton csuszkált, irritált... A legkisebbtől nem lesz baja, vagy vegyél neki intimkelyhet, bár én még akkor is a tampont partolom. Amint lett egy kis zsebpénzem, vettem és jól eldugtam otthon, mert már anno 20 éve is ciki volt a betét, mikor én voltam kamasz.
Az eltiltás meg végképp nonszensz, nem lopkodós barátja van, csak tampont használ. Hol élsz te?
Milyen egy korlátolt barom lehetsz te a való életben kérdező.
Ráadásul béna is, hogy még egy tampont sem tudsz használni.
Sajnálom szegény lányodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!