Mit gondoltok arról, hogy egy 15 éves kislány tampont használ?
Figyelt kérdés
A 15 éves lányom kitalálta, hogy ő tampont szeretne használni, és amikor megkérdeztem tőle, hogy miért, azt mondta azért, mert a legjobb barátnője is azt használ már 12 éves kora óta az anyja engedélyével.
Természetesen megmondtam neki, hogy szó sem lehet róla.
Nem tudom, mit gondoljak a másik lányról és az anyjáról. Hogy engedheti ezt meg neki? Azon is gondolkozom, hogy eltiltom őket egymástól, de szeptemberben így is találkoznának az iskolában.
Ti mit tennétek a helyemben?
2020. júl. 31. 20:52
31/60 anonim válasza:
Erről a kérdésről ordít, hogy kamu. Nem is értem, miért nyelte be ezt itt mindenki.
32/60 anonim válasza:
Neked ez faj? Nem is ertem..mindegy hagyjuk, valoban kar volt egyaltalan ide barmit irni!
33/60 anonim válasza:
Hát bocsi, hogy fel kell hogy világosítsalak, de általában a legártalmatlanabb, legjobb lányok a tinik*rvák, sajnos ezt tapasztaltam ismerősnél is. Sosem tudhatod, hogy a lányod miként van már túl, lehet hogy már használta is, csak nem tudsz róla, mert nem akarta előre elmondani. Nyilván te magad sem élsz nemi életet, és soha nem is éltél... A lányod már nem kislány. Nyilván még ráér szexelni, de nehogy már egy nyamvadt tampont ne használhasson..
34/60 anonim válasza:
Észkombájnok, azt a kérdést én írtam, amit belinkeltetek és nem vagyok 15 éves, nem is regisztrálhatném ha annyi lennék. Nyugodtan jelentsétek a kérdést, hiába az az oldal neve hogy GYAKORI kérdések, itt nem lehet az, hogy valaki kiír egy kérdést arról, hogy a lánya tampont akar használni, valaki meg kiír egy kérdést, hogy titkolja el a szintén ilyen bigott anyja elől, hogy tampont használ. Nyilván. Gyártsátok az összeesküvéselméleteket, ahhoz legalább értetek😀
35/60 anonim válasza:
#33 ahogy mondod, valóban kár volt!!
36/60 anonim válasza:
#28 SENKI nem élvezkedik ilyen undorító dolgokra!!! Ezt "tini fiú" kent mondom. Szivesebben fogalmaztam volna sokkal csunyabban de nem erre neveltek
37/60 anonim válasza:
és ha kamu akkor mi van? Amíg igaznak tűnik addig válaszolsz rá.
38/60 anonim válasza:
Úgy látom itt már mindegy milyen kérdés megy, csak bele lehessen kötni a másikba. Főleg ha más a vélemény.
39/60 anonim válasza:
Egy kérdés alatt se volt eddig ennyire lent a színvonal. Sok élvezkedő kisfiú meg háborgó bunkó... Meg se nézem a többi választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!