Mit gondoltok arról, hogy egy 15 éves kislány tampont használ?
Figyelt kérdés
A 15 éves lányom kitalálta, hogy ő tampont szeretne használni, és amikor megkérdeztem tőle, hogy miért, azt mondta azért, mert a legjobb barátnője is azt használ már 12 éves kora óta az anyja engedélyével.
Természetesen megmondtam neki, hogy szó sem lehet róla.
Nem tudom, mit gondoljak a másik lányról és az anyjáról. Hogy engedheti ezt meg neki? Azon is gondolkozom, hogy eltiltom őket egymástól, de szeptemberben így is találkoznának az iskolában.
Ti mit tennétek a helyemben?
2020. júl. 31. 20:52
11/60 anonim válasza:
Hát elég baj az, hogy a barátnőjétől kellett megtudnia a tampon előnyeit és nem tőled.
12/60 anonim válasza:
13/60 anonim válasza:
Az a szűz kislány (már ha még az) 3 év múlva nagykorú lesz, az megvan? Úgy írsz mintha 12 lenne maximum. Döntse már el ő mi a kényelmes neki.
15/60 anonim válasza:
15 évesen már ideje lenne elvágni a köldökzsinórt és nem kislánynak hívni, nem gondolod?
16/60 anonim válasza:
Amitől te béna vagy, a lányod még nem biztos,hogy az. Sőt, a linkelt kérdés alapján biztos nem😂 Feltéve persze, ha nem ugyanaz írta mindkét kérdést.
17/60 anonim válasza:
Az a baj, hogy egymás után a két kérdés nagyon átlátszó.
19/60 A kérdező kommentje:
A belinkelt kérdéssel kapcsolatban, nálunk van a fürdőszobában kuka, tehát ez nem lehet a lányom.
#14: Talán onnan, hogy nincs barátja, bulizni se volt még soha és amúgy egy visszafogott, rendes gyerek?
2020. júl. 31. 21:16
20/60 anonim válasza:
En sem partolom a tampont. Tiltani valoszinu nem fogod tudni neki, mert akkor titokban fogja hasznalni, ahogy lattam pont van is egy ilyen kérdés valamelyik topikban "hogyan hasznaljak tampont titokban" vagy mi volt a kerdes pontosan.. vilagositsd fel a hatranyairol, szepwn magyarázd el nwki h 1,ha baratnoke kutba ugrik nwki attol lehwt tobb esze, 2, milyen veszelyekkel jar a hasznalata. Ha mindenkepp annyira ragaszkpdik hozza,hat nem tudsz mit tenni,inkabb engedd,es beszéljetek at a higieniai dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!