Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit gondoltok arról, hogy egy...

Mit gondoltok arról, hogy egy 15 éves kislány tampont használ?

Figyelt kérdés

A 15 éves lányom kitalálta, hogy ő tampont szeretne használni, és amikor megkérdeztem tőle, hogy miért, azt mondta azért, mert a legjobb barátnője is azt használ már 12 éves kora óta az anyja engedélyével.

Természetesen megmondtam neki, hogy szó sem lehet róla.

Nem tudom, mit gondoljak a másik lányról és az anyjáról. Hogy engedheti ezt meg neki? Azon is gondolkozom, hogy eltiltom őket egymástól, de szeptemberben így is találkoznának az iskolában.

Ti mit tennétek a helyemben?

2020. júl. 31. 20:52
1 2 3 4 5 6
 21/60 anonim ***** válasza:
98%
De értsd már meg, hogy visszafogott rendes "gyerekek" is használnak tampont. Aki versenyszerűen sportol, táncol, úszik stb hagyja abba, mert megjött neki? Ott nem opció, hogy havi egy hetet nem edzenek, mert megvan nekik. Nincs ebben semmi.
2020. júl. 31. 21:23
 22/60 anonim ***** válasza:
85%
#21 jobb lett volna ha inkább nem írsz semmit! Vagy ha mégis legalább elolvasod előtte amit összekapartál..
2020. júl. 31. 21:24
 23/60 anonim ***** válasza:
12%
Jaj 22, te gyöngyszem :D nagyon okos lehetsz, es kulturalt.
2020. júl. 31. 21:26
 24/60 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon remélem, hogy ez csak egy provokatív kérdés, kérdező, mert ha valóban igazi, hát... családanyaként elszomorít, hogy látom, hogy egy másik anyuka a 21. században milyen sötét. Atyaúristen.
2020. júl. 31. 21:26
 25/60 anonim ***** válasza:
3%
Azert kepes voltal irni, mert nem javitottam ki amit elgépeltem.. ezert lepontozol... sok idod lehet, kene egy hobbi
2020. júl. 31. 21:28
 26/60 anonim ***** válasza:
100%
21, normális használat esetén nem jár veszéllyel.
2020. júl. 31. 21:31
 27/60 anonim ***** válasza:
85%
Ezeket a kérdéseket szerintem valami unatkozó, élvezkedő tini kisfiú írja ki, nem kell elhinni.
2020. júl. 31. 21:32
 28/60 anonim ***** válasza:
90%
Szinte minden kategória kamu kérdések hada megy. Eléggé komolytalanok már a felhasználok itt. Meg a másik mennyi naiv ember van, aki benyeli a kérdések valódiságát és komolyan reagálnak rá.
2020. júl. 31. 21:35
 29/60 anonim ***** válasza:
83%
#26 kb 1 perccel tartott volna tovább a kiírásod, ha elolvasod amit írtál mielőtt elküldöd! De inkább jobb lett volna ha el sem küldöd egyáltalán
2020. júl. 31. 21:36
 30/60 anonim ***** válasza:
88%

Ennyi idősen már az én időmben is gáz volt a betét, plussz undorító a saját véredben lenni órákon át...

Engedném neki

És ha szűz? Én is az voltam még 3 évig az első tamponom után.

Lehet a lányod már nem is az

2020. júl. 31. 21:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!