Megengednétek a lányotoknak?
Részemről inkább az a kérdés, hogy hova mentek, mennyi időre, milyen körülmények közé? És mindezek mellett: akarsz-e FELELŐSSÉGET VÁLLALNI a lányod mellett még egy nagykamaszért... mert lássuk be, egy 18 éves fiú, az még gyerek.
Szóval a Balcsira simán levinném, legfeljebb, ha nem tudnak viselkedni, hazazavarom... de mondjuk a határt tuti nem lépném át egy kvázi idegen tinivel.
"Már az is a szülőt minősíti, ha a 15 éves lánya nagykorúval jár."
nem is értelek. Egy 15 éves lány lehet akár most ősztől 10.-es. Egy 18 éves (tegyük fel, hogy évvesztes) fiú meg 2 évvel felette. Vagy esetleg most érettségizett. Nehogymár ez számottevő korkülönbség legyen! Emlékeim szerint minimum 1, de inkább 2-3 évfolyammal följebbről "válogattunk" a pasik közül... és ha valakinek össze is jött, az volt maga a mennyország.
44!
Egy 15 éves az gyerek, egy 18 éves pedig már nagykorú, felnőtt. Egy gyerek és egy felnőtt kapcsolata. Szerinted?
Istenem....
Én 16 voltam a barátom meg 19 anno... nem is értem hogy engedhették a szüleim ezt a fertőt. Azóta már a férjem meg 2 gyerekem apja ...és eltelt 17 év.
49!
A 16 az pont egyel több, mint a 15. Egy 14 évest engednél egy 17 évessel? Vagy egy 12 évest egy 15 évessel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!