Megengednétek a lányotoknak?
28!
Elég laza a családod, hogy hipp hopp mindenkincsaladtag lesz. Aztán ha összevesztek, kitagadjak? Ma még 6 eves Julcsika a kishúgod, holnap meg már szóba se áll vele senki? Baxus.
#31: akik 7 évesen a legjobb barátaim voltak, most is a legjobb barátaim 38 évesen. Amikor a 6 éves "Julcsikáért" a szülei nem tudtak elmenni az iskolába, óvodába, akkor anyukám hozta haza őt is, és nálunk ebédelt, és nálunk volt, amíg kellett. Ha elmentünk strandra, jöttek a barátaim is, ha akartak, és amennyien befértünk az autóba. Ha ott akartunk aludni egymásnál, ott aludtunk, és egyszer se hallottunk a szüleinktől, hogy zavarná őket az "idegen" gyerek.
Most kezdek rájönni, hogy milyen jó, hogy az én családom ilyen laza volt, jó a másik oldal véleményeit is olvasni. Nekem ez tényleg nagyon furcsa, hogy nem mindenki ilyen.
Erre csak te tudsz válaszolni mi fér bele.
Feltettem a kérdést a férjemnek, és ő egy határozott nemet mondott, pedig lazább mint én.
Én igent mondanék.
Köszönöm a további válaszokat is!
#35: nincs beleszólásom abba, hogy a lányom kibe lesz szerelmes, ha 15 éves ha nem.
#37: szeretjük a szomszédainkat, jöjjenek csak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!