Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ti megengednétek a lányotoknak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti megengednétek a lányotoknak hogy nála aludjon a barátja?

Figyelt kérdés
17 évesek vagyunk mindketten és már lassan 8 hónapja vagyunk együtt. De anya nem akarja megengedni hogy itt aludjom nálunk, pedig már hónapok óta ismerik egymást. Anyukák/apukák ti megengednétek ebben a helyzetben a lányotoknak hogy nála aludjon a barátja?

2017. aug. 18. 11:29
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Tökmindegy, hogy mi megengednénk-e, ha a szüleid nem engedik.

Egyébként a te esetedben megengedném. Szinte már felnőttek vagytok és gondolom az eszetek is a helyén van.

2017. aug. 18. 11:41
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan én nem vagyok anyuka ,de azt tudnám mondani ,hogy idővel rá lehet venni a szülőket . Féltenek és valahol még egy kislány van a szemükben ,és aggódnak ,mert pontosan tudják ,hogy ez mivel járhat együtt. Egyes szülőknek könnyen megy ,hogy tudatosítsák magukban ,hogy a lányuk már kezd felcseperedni ,így nagyobb teret kell neki biztosítani. Vannak szülők akiknek több időbe telik elfogadni és helyén kezelni a felnőtté válással járó dolgokat .A szüleid is valszeg ez utóbbiba csoportba tartoznak . Az én anyum is ilyen volt,de egyszer nála is eljött az pont,amikor átbillent és megengedte ,hogy nálam aludjon a barátom. Miután ezen a ponton túljutott ,már sosem volt problémája azzal ,ha átjött. Manapság már ott tartunk ,hogy ő kérdezi meg ,hogy mikor fog átjönni és itt aludni újra . Ne add fel és harcolj érte ,de sose hisztis módon ,vagy erőszakosan. Nyugodtan és ész érveket használj. A hisztis erőszakos viselkedést a szülők legtöbbször gyerekesnek tartják , és azzal csak azt erősítenéd meg bennük ,hogy nekik van igazuk és még csak egy gyerek vagy, így engedékenyebben sem lesznek.
2017. aug. 18. 11:47
 3/5 anonim ***** válasza:
74%
Ha csak amiatt... Mondják erre azt tudom mondani hogy nappal is feláll.
2017. aug. 18. 12:04
 4/5 anonim válasza:
50%
Előbb utóbb Úgyis meg lesz dugva a lányod
2017. aug. 19. 01:44
 5/5 anonim ***** válasza:
50%
Kolostorba es pancelbugyit ra!
2017. aug. 19. 02:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!