Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti megengednétek 16 évesen a lányotoknak, hogy együtt szilveszterezzen a barátjával?
Nos, itt én vagyok a lány :D 16 évesek vagyunk mindketten, a szüleim már egy éve ismerik őt, és szeretik is, de apu nem engedi meg, hogy a családjával töltsem el a szilvesztert. Ti megengednétek a gyereketeknek?
Tudom, most az lesz, hogy korai ez még.. Azt, hogy lefeküdjünk, azt mi is korainak érezzük, és nem is ez a cél, csak együtt szeretnénk/szerettük volna tölteni az év utolsó és első napját. :)

Mivel 16 vagy én elengednélek.
:D
A lányom 13, hála Istennek még nem fiúzik:)

Ha ismerik mar 1 eve es szeretik is akkor nem értem miert nem engedik meg?!
Megkérdeztem, hogy miert nem? :o
En megengednem :)

szerintem a karácsonyt kell a családdal, es nem a szilvesztert...
én elengednelek.

Igazából nem vagyunk olyan régóta együtt, nagyon sokáig csak barátok voltunk. :) Nem tudom, biztos csak fél, hogy ilyen korán elveszítem a szüzességem, vagy ilyesmi...Anyukám egyébként megengedi.
És, nem tudom, nálunk otthon a szilveszter nem olyan nagy dolog, mindig csak otthon ülünk a TV előtt és várjuk, hogy legyen éjfél, de nem szokott jó lenni..vagyis sosem szerettem :) Nekem a karácsony olyan, ami mindenképp család...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!