Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Megengednétek a lányotoknak?

Megengednétek a lányotoknak?

Figyelt kérdés
Megengednétek a 15 éves lányotoknak, hogy a nyaralásra vele jöjjön a 18 éves barátja? A lány szülei ott lennének természetesen.

2020. júl. 2. 14:41
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
91%
Nem tudom. Ez nagyban függ a kapcsolat minőségétől és a fiú többi családtaggal való viszonyától. Biztosan jó élmény lenne a fiataloknak. Nekem legalábbis nagyon szuper volt, amikor eljött velünk a barátom nyaralni. De akkor a barátom már kvázi családtag volt. (azóta hivatalosan, törvényesen is családtag lett). Természetes volt, hogy beszáll a költségekbe.
2020. júl. 2. 15:13
 12/57 anonim ***** válasza:
76%
Kérdező, a szex miatt ne aggódj. 8 hónap alatt már tutira túl vannak rajta. ;)
2020. júl. 2. 15:14
 13/57 A kérdező kommentje:
Utolsó: valószínű...
2020. júl. 2. 15:18
 14/57 anonim ***** válasza:
87%

Figyelj, a te lányod, te ismered. Te ismered a körülményeket is. Ha 8 hónapja együtt vannak, akkor szeretik egymást. Életük egyik legszebb élménye lenne, ha együtt nyaralhatnának. Ha akarnak, ígyis úgyis megoldják, hogy találkozzanak, szexeljenek.

Ha partnerként kezeled őket, megbíznak benned (főleg a lányod), többet fog érni a szavad is náluk, nem akarnak titkolózni sem annyira. A lányod esetében a kamaszkorban főleg fontos ez az anya-lánya bizalom.

Ott lesztek velük, mégis mi baj történhet?

Ha nem engeded meg, akkor meg majd folyamatosan a telefont nyomkodja a lányod, hogy úgy kommunikáljanak. Hadd éljenek egy kicsit!

2020. júl. 2. 15:19
 15/57 anonim ***** válasza:
28%
Kerdező, mitől felsz?
2020. júl. 2. 15:24
 16/57 anonim ***** válasza:
31%
Mondjuk azért elbeszélgetnék a lányommal is bizalmasan. Volt-e már szex, mit szeretnének, ők hogy képzelik el a nyaralást, stb. Aztán valami kompromisszumot csak lehetne találni, ha kell egyáltalán kompromisszumot kötni.
2020. júl. 2. 15:25
 17/57 A kérdező kommentje:
#15: semmitől sem félek, csak nem voltam még ilyen helyzetben és gondoltam kicsit után kérdezek a dolognak. Nyilván nem várom, hogy helyettem döntsetek, csak nem tudom mi lenne a helyes döntés.
2020. júl. 2. 15:31
 18/57 anonim ***** válasza:
90%

Én a lányod nevében is mondom, hogy naa, légyszi, anyuuuuuu! :)

Csak emlékezz vissza, amikor te voltál hasonló korban. Te szeretted volna? A szüleidnek volt oka aggódni?

2020. júl. 2. 15:41
 19/57 A kérdező kommentje:
#18: azt kell mondjam, hogy igazad van! Köszönöm Neked és a többieknek is a választ!
2020. júl. 2. 15:44
 20/57 anonim ***** válasza:
91%
Jaj de jó, én olyan boldog vagyok! (#18) :) Köszi!
2020. júl. 2. 15:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!