Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szülők! Ti megengednétek a 13 éves lányotoknak hogy legyen barátja? És azt hogy ott is aludjon nálla?
Válasz egy 13 éves lánytól:
Ne engedje neki. Én is voltam már ilyen helyzetben, amikor szerelmes voltam, nem gondolkodtam, nem tudtam mit miért csinálok. Ott akartam aludni a ,,barátomnál", de mire eljutottunk volna odáig, már szakítottunk. Ezek a párkapcsolatok nem tartanak sokáig. Éppen ezért, ne engedje meg kedves Szülő, hogy lánya ostobaságot kövessen el. Ismerem ezt az érzest, amikor nem tudjuk miért akarjuk, hogy ez nekünk jó -e egyáltalán. Lehet hogy válaszom után lefognak pontozni, és nem túl szépeket írni rám, de megkérem Önt es a többi válaszolót, gondolják át hogy mit mondtam el ezzel.
13 evesen???
Na ne rohogtess mar :'D
Kizárt, hogy megengednem az ott alvást
Majd ha 15 eves lesz, es ugyanezzel a barátjával lesz, akkor esetleg
Mert 2 ev mar eléggé hosszu idő ( legalabbis 13-15 eves korig)
De előtte semmiképpen sem engedném meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!