Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megengednétek egy 12 éves lánynak hogy baratja legyen vagy randizzon? Ha igen\nem miért?
Figyelt kérdés
2015. júl. 26. 12:59
1/10 anonim válasza:
Kisgyerek még. Nem vagyok maradi, de ha lesz lányom, biztosan nem engedem majd neki, hogy fiúzzon ilyen fiatalon. Éretlen még.
2/10 anonim válasza:
engedném,ha bemutatja otthon. ha nem engedném meg,akkor a hátam mögött csinálná,és mindent titkolna előttem.
3/10 anonim válasza:
ha őszintén, egyenesen csinálná (ergó, éretten) akkor elképzelhető. Ha idióta tini lázadásként, mert nem tud mit kezdeni jódolgában mint szenvedni és konfliktust provokálni, akkor nagyobb kontrollt vonnék fölé.
5/10 anonim válasza:
Persze. Egy gyerek is lehet szerelmes, neki is vannak érzései. Sőt, hozzá tartozik az egészséges személyiségfejlődéshez.
Egy dologra kell figyelni, hogy minden az életkori sajátosságainak megfelelő módon történjen.
6/10 anonim válasza:
Ennyi idősen még mást jelent a randizás. Nyilván nem fognak dugni, csak olyan mintha haverok lennének. Ez szerintem belefér. Megengedném.
7/10 anonim válasza:
Nem. Igaz, hogy azt hiszi, hogy hahh, ő már bármit csinálhat, mert elmúlt tizenkettő, de kizárt. Lehet egymással szemezni, de szerintem az a normális, ha 14 évesen, vagy 15 évesen randizik egy lány.
8/10 anonim válasza:
Megengedném ,hogy legyen barátja ,mert mindenki ezt csinálja (meg mert ennyi idősen mást jelent a barát kifejezés). A randizás meg a fiútól függ.
9/10 anonim válasza:
Őszintén? A mai világban nem. Ma már annyi impulzust kapnak a kölykök neten, hogy jóval korábban érnek, és jóval több mindent akarnak kipróbálni, amit az ő korukban még nem kéne. Mert pl. amikor én voltam tini, akkor még tényleg az volt az átlag (legalábbis gimiben, normálisabb környéken), hogy randizgatás címszó alatt elmentek fagyizni, moziba, meg kézenfogva járás és szájrapuszi, más így nagyon eszükbe sem jutott. Ilyet engedtem volna, de azt is úgy, hogy azért felvilágosítom rendesen a biztonság kedvéért, x órára itthon, a szüleit a srácnak megismerem, és korabeli srác legyen (15-nél lehetőleg nem idősebb, de már a 15-nél is rezeg a léc nálam). De manapság már nem lehet tudni... félteném.
10/10 anonim válasza:
Persze, hogy megengedném, hiszen 12 évesen is lehet szerelmes valaki és nem akarom megállítani őt a tapasztalás ösvényén. Meg gondoljunk bele abba, hogy mit csinálnának: legfeljebb megcsókolnák egymást. És akkor mi van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!