Megengednétek a fiatoknak játékból, hogy kilakkozza a körmét?
Figyelt kérdés
Az enyémet már elég jól tudja ;), mindig reggel jön megnézni milyen, mennyire kopott. Ovis még, de a körömfestés nagyon érdekli.2015. júl. 20. 18:13
3/12 anonim válasza:
Igen, miért ne engedném? Nem óvodába, de nyáron, itthon játszhat vele.
4/12 A kérdező kommentje:
otthon festené ki a körmét
2015. júl. 20. 18:37
5/12 anonim válasza:
nem, de nem azért mert fiú, hanem azért mert ilyen korú gyerek még túl fiatal ehhez. lánynak se engedném.
6/12 anonim válasza:
4 éves volt a fiam amikor állandóan ott termett ha lakkoztam a körmöm. Sokszor kérte hogy az övét is, hiába mondtam hogy fiuknak nem való nem érdekelte. Fogtam és színtelennel kikentem neki. Azóta se kérte :)
7/12 anonim válasza:
enyém 5 volt... annyit könyörgött, úgyhogy beadtam a derekam, színtelennek kilakkoztam egy körmét. el is múlt a nagy vágy, azóta se kérte... :D
8/12 anonim válasza:
Nem. Szerencsére 6 éves fiamat nem érdeklik ezek a dolgok.
9/12 anonim válasza:
Igen. Baja nem lesz tőle, mivel a körömlemez felszívóképessége gyakorlatilag semmi. Ha tiltanám, csak jobban akarná.
10/12 anonim válasza:
Nem. És vagyok olyan maradi, hogy azért nem, mert fiú. Akarta, megmondtam, hogy a fiúk ilyet nem csinálnak, Apa sem lakkozza a körmét, és megértette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!