Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szülők! Ti megengednétek a 13...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dorina736 kérdése:

Szülők! Ti megengednétek a 13 éves lányotoknak hogy legyen barátja? És azt hogy ott is aludjon nálla?

Figyelt kérdés
2015. okt. 19. 19:40
1 2
 11/20 kriszpo ***** válasza:
59%

1. Azt, hogy "barátja" legyen úgysem tudod megakadályozni.

2. Én engedném ott aludni nála... külön szobában, lakattal az ajtón. Na de mindegy is, mert ha valamit akarnak azt megcsinálják, ha nem a szobában, akkor a játszótéren.

- 34 éves, apuka -

2015. okt. 22. 07:31
 12/20 anonim ***** válasza:
Ha dugni akar, ahhoz nem kell éjszaka. A legtöbb gyermek előbb ér haza az iskolából, mint a szülő a munkahelyéről. A kettő közti időben, meg kb. azt csinál amit akar.
2015. okt. 22. 20:35
 13/20 anonim válasza:
48%
Ha jól tanul és tud a teresség ellen védekezni akkor igen.
2015. okt. 23. 14:16
 14/20 anonim válasza:
78%
Azt hogy legyen barátja azt igen de azt hogy ott is aludjon nála azt nem.
2015. okt. 23. 21:06
 15/20 anonim válasza:
51%
Te talán nem tudod a helyes választ? Ez nem eldöntendő kérdés.13 évesen még gyerek.
2015. okt. 24. 22:05
 16/20 anonim válasza:
51%
Arra gyerek, hogy szüljön de a szexelésre már nem az. Ezt a törvényhozók is belátták, ezért módosították a törvényben a szexelés korhatárát.
2015. okt. 25. 10:13
 17/20 anonim válasza:
50%
Külön szobában természetesen megengedném. Ez azt jelentené, hogy bemutatná nekem, velünk vacsorázna, megismerhetném. Különben is, ha jól neveltem a lányomat, akkor 13 évesen bőven meg tudok bízni a racionális énjében. Ami az irracionálist illeti; ezért a külön szoba. De ahogy korábbi kommentelők is írták már, a szexhez nem kell sem éjszaka, sem hálószoba. Végső soron mindig az dönti el egy gyerek sorsát, hogy a szülő mennyire végzett jó munkát.
2015. okt. 25. 10:21
 18/20 Buhus válasza:
100%
Attól függ a barátja hány éves! Ha a barátja is 13 akkor lehet róla szó. De ha a barátja 16-17 már képes manipulálni a "kislányt" hogy szex is legyen belőle. Szóval ha idősebb a barátja akkor majdhogynem adok rá 90% esélyt, hogy megszögelné :)
2015. okt. 26. 19:11
 19/20 anonim válasza:
100%
Te ismered a lányod, döntsd el. Én 15 évesen jöttem össze a párommal, a szüleim nagyon bíztak bennem, engedték hogy nála aludjak. Kb 2 év múlva feküdtünk le egymással! Én éreztem, hogy még nem akarom, ezt elmondtam neki, ő megértette. 2 évig úgy aludtam nála majdnem minden hétvégén, hogy nem szexeltünk.
2015. okt. 27. 14:20
 20/20 anonim válasza:
75%
elsős gimis vagyok és holnap lesz 2 hónapja hogy összejöttem egy fiúval. Akármennyire is szeretem még nem aludnék vele. Aludni aludnék, csak ha átmegy egy fiú éjszakára egy lányhoz nem teljesen alvás lesz belőle és nem pont a lefekvésre gondolok. Ha az én gyerekem 13 évesen ott akarna aludni a barátjánál/barátnőjénél biztos hogy nem engedném neki és MÁS SE TEGYE!!!!!! még az nagyon ráér..
2015. nov. 27. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!