Megengednétek a lányotoknak?
#23: miért kell ilyen vaskalaposnak lenni? Emlékszem, amikor én 18 évesen először vettem részt csak egy családi ebéden a barátnőm szüleivel meg a nagymamájával. A lány 16 éves volt. Aztán egy ponton az ebédnél elhangzott a nagymama szájából, hogy "most már te is családtag vagy", és a szülei is helyeseltek. Nem volt túlerőltetve, egyetlen mondat volt, de én úgy meghatódtam, hogy majdnem elsírtam magam. Szerintem életemben azóta sem esett még semmi sem annyira jól. És onnantól kezdve még sokkal jobban tiszteltem őket, és eszembe nem jutott volna kijátszani vagy visszaélni a jóindulatukkal. És ha 10-re haza kellett vinni a lányt, akkor hazavittem, és soha nem titkolóztunk, mert partnerként kezeltek minket.
Kezelhettek volna úgy is, hogy megtűrt személy vagyok, akitől félteni kell a lányukat. Akkor megoldottuk volna titokban a találkozókat, a lány pedig hazudhatott volna folyamatosan a szüleinek. Kinek jó ez?
A családi nyaralás mondjuk családonként mást jelenthet, az én családom mindig laza volt, velünk simán jöttek barátok is, nem azt néztük, hogy biológiailag ki családtag és ki nem. Akit szerettünk, annak mindig helye volt köztünk.
24!
Egy 15 éves gyerek barátja nem csaladtag. Ennyi. Én nem engednem, a kerdezo meg ezekszerint engedi.
Kedves kérdező, szerintem jól dontottel😊
Jó nyaralást nektek!😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!