Egy 14éves lánynak el lehet menni discoba?
Van egy lány ismerősöm,aki mégcsak most megy nyolcadik osztályba.7.osztályos volt,amikor elkezdett bulizgatni.Eléggé lazán kezdte,ahogy te is.Alig engedték ki a szülei.Mostmár cigizik,iszik,és pasizik.Van egy barátja,akihez még nem engedik ki a szülei,mert félnek,hogy megd_gná.1 évvel idősebb nála ez a fiú,és már unja,hogy sosem engedik ki a lányt.Szerintem már nem fog sokáig tartani az a kapcsolat.És mindenkinek teszi ez a lány a szépet,de csak keveseknek jön be az ő stílusa,a legtöbbek azt mondják rá,hogy k*rva lett,és hogy ezért megutálták.Szerintem jól tudjuk,mi lesz a vége:elkezd drogozni,és minden normális ember eltávolodik tőle.És majd gyereke sem lehet,ha így folytatja.
Na,anyukád szerintem épp ettől félt:az éjszakai élettől,ami tele van veszélyekkel,még akkor is,HA CSAK TÁNCOLSZ!Mert hidd el..előbb-utóbb nem lesz elég..vagy egy részeg autós elüt..és aztán tudod mi lesz..:S:(
Hidd el,nem jó ez..nem akarom én sem megtapasztalni,milyen a motorháztetőn kikötni,vagy repülni egy-két métert,s aztán bele az árokba vérző fejjel.
Volt egy lány(ez is igaz történet).17 éves lehetett,mikor elengedték diszkóba.Semmi baj nem történt az első egypár alkalommal.Aztán egyszer szokásukhoz hívően csak táncolni mentek a diszkóba,nem ittak semmit,nem drogoztak!Aztán pedig hazafele mentek olyan hajnali fél négy-4 óra környékén,amikor jött egy részeg autós és ezt a lányt(aki pont kívül állt az úton) elütötték.A lány kórházba került,nagyon veszélyes állapotba.Csúnya baleset volt ez,a mai napig is emlegetik,aki benn volt a kórházba,hogy sok csontja eltört,szerencsétlenségére még az arca is teljesen átrendeződött.Mára sokkal csúnyább,de egészséges lány lett belőle.Hónapokig nem volt diszkóba,és mostanában sem találni róla iwiwen sem olyan képet,ami bulizós..:S
Szerintem tök fölösleges egy gyereknek diszkóba menni, az nem babazsúr. :)
Meg hülye az a szülő, aki elengedi. Duzzog, hogy nem mehet el, de nem veszít semmit.
Egyik ismim elment bulizni, aztán történt valami a diszkóba és a híre megelőzte a csajt. Gondolj bele mit gondolhatnak róla, nem túl pozitívat.
Egy szülőnek az a fontos, hogy Téged ne érjen semmi baj, ezért akar megóvni az ilyenektől, nem maradsz le semmiről.
ma mar ez a divat h 13 14 evesek lejarnak oda ahova 5-6-7eve 18eveseket is nagy nehezen engedtek be :)
ha minden aron szeretnel menni discoba, menj tinidiscoba ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!