Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Egy 14éves lánynak el lehet...

Egy 14éves lánynak el lehet menni discoba?

Figyelt kérdés
2010. aug. 1. 21:11
1 2 3
 1/22 anonim válasza:
63%
ha a szüleid elengednek akkor el:)
2010. aug. 1. 21:15
 2/22 anonim ***** válasza:
68%

Hát én biztos nem engedném el a lányom 14 évesen diszkóba!Az a sok részeg pasi,cigi,drog,pia hegyek,nem való még egy 14 évesnek szerintem.Mondjuk 16 évesen esetleg barátnőkkel,vagy a barátjával,hogy vigyázzon rá valaki.

14 évesen inkább menj házibuliba,az sokkal jobb:)

16/L

2010. aug. 1. 21:15
 3/22 anonim ***** válasza:
47%

Megtiltom.

Én 20 éves vagyok és még nem voltam disco-ban.

Mégis lett normális életem, főiskolára járok van egy gyönyörű barátnőm, nem iszok, nem cigizek.

2010. aug. 1. 21:17
 4/22 A kérdező kommentje:
az a furcsa hogy múlthéten voltam,és oda lazán elengedtek... megkérdeztem,hogy mehetnék-e még nyáron . és azt mondták hogy kizárt dolog,mert drog,cigi,pia stb.. de én nem cigizek emg semmi pia.csak táncolni szeretnék.házibuli meg nemlesz mostanában ahova megis hívtak volna. ha egyszer elengedtek miért nem engednek még1x ? ráadásul itthon voltam időre is meg minden ! :S rendíthetetlenek ...
2010. aug. 1. 21:24
 5/22 anonim ***** válasza:
60%

Ez legyen a legnagyobb problémád...

Tudod,anno én azért könyörögtem,hogy a szülinapomon (péntek volt) engedjenek el a nővéremmel bulizni.Az ő társaságukban az volt a buli,hogy beültek egy klubba,ahol volt zene,vettek egy pohár italt (nem feltétlen alkoholt) és beszélgettek egy jót.Utána még esetleg sétáltak egyet,aztán ment mindenki haza.

Persze anyámék nem engedtek el,mert hogy nem nekem való.13éves voltam,nem diszkó volt és a nővérem vigyázott volna rám....

Én nem engedném el a 14 éves lányomat diszkóba,még ha lenne barátja akkor sem.Egy diszkóba bármi megtörténhet,sajnos az is elég a bajhoz,ha a fiú kimegy a mosdóba...

16 éves kora körül megbízható társasággal valószínűleg elengedném,de tuti nem aludnék amíg haza nem ér.Persze időre!

15/L

2010. aug. 1. 21:33
 6/22 anonim ***** válasza:
75%

A mai világban már a discóba nem 20 évesek járnak, hanem 14-18 évesekig általában. Ma ha bemegy egy 30 éves discóba szinte megnézik hogy na Ő most mit is keres itt.?

Az tuti hogy én sem engedném el a lányomat, de ahogy telik az idő úgy változnak az emberek is. 20 évvel ezelőtt még biztos nem voltak discóban 18 év alattiak.

2010. aug. 1. 22:27
 7/22 anonim ***** válasza:
66%

Rendes discoba szerintem még korai, de mi Balatonszántódon voltunk 3 napos osztálykiránduláson, a Hotel Révben, és ott mind a 2 este volt disco:)

Egyszerűen imádtuk, hatalmas zenék, nagy party volt:)

Persze osztályfőnök felügyelete alatt voltunk:)

14/L

2010. aug. 1. 22:45
 8/22 anonim ***** válasza:
85%
Egy házibuli sokkal durvább tud lenni mint egy disco..ez tapasztalat. a házibuliba ismerős emberek vannak ( általában) és több mindent "megengednek" maguknak..:S hamarabb ráveszik az embert a cigire is a piára is..szóval nemfeltétlen jobb egy házibuli mint egy disco
2010. aug. 1. 22:51
 9/22 anonim ***** válasza:
71%
Én nem engedném el a 14 éves lányomat, az biztos. Én sem jártam, csak kb. 16 évesen kezdtem. Semmiről nem maradsz le!
2010. aug. 2. 14:07
 10/22 anonim ***** válasza:
68%
Igen. De ne drogozz.
2010. aug. 2. 21:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!