Miért gondolja a férjem, hogy a gyereknevelés csak az én dolgom? És ha én úgy csinálom, ahogy jónak látom és működik is, úgy néz ki, miért mondja azt, hogy szar, amit csinálok?
igen, és minden kérdés alatt megmondtuk, hogy döntsd el, lelki nyomorékot akarsz nevelni a fiadból, vagy úgy viselkedsz, ahogy felelősségteljes szülőhöz illik (ha már szegény tkp félárva, legalább te törődnél vele)elválsz ettől az éretlen fsztól, költözzön vissza a mamához, neked van egy igazi gyereked akiről gondoskodnod kell.
attól hogy hetente elsírod, hogy szegény gyerekednek milyen szr, szegény kölyöknek továbbra is szr lesz. apa nélkül, anya nélkül felnőni, bántalmazók között... ahányszor beléd futok itt felfordul a gyomrom, és arra kérem a sorsot, hogy adjon más utat ennek a kölyöknek, hadd találjon valahogy családot magának, ne ő legyen egy nap a hírekben az öngyilkos fiatal aki kiugrott a tizedikről...
Valószínüleg a férjed a szülei rossz példáját hozza a saját családjában is. Sajnos sok családban ez a szereposztás: a férj dolgozik, a nő meg neveli a gyerekeket. Csakhogy a gyereknevelés nem egy ember felelőssége.
Nem értek egyet azokkal, aki ilyen esetben a válást preferálják. A válás a második legnagyobb stressz, ami egy gyereket érhet a szülei halála után.
Azt sem hiszem, hogy a férjed nem szereti a gyerekét. Segítened kell neki, hogy jobb apa lehessen. Meg kell értetned vele, hogy a gyerek szóbeli bántalmazása milyen érzelmi károkat okoz a gyereknek, meg kell tanítanod, hogyan érheti el, hogy szót fogadjon neki. Tudom, hogy nehéz, de nem lehetetlen. Ezen az oldalon egy sor hasznos tanácsot találhattok a családi élettel kapcsolatban. Remélem, segíteni fog nektek, hogy kiegyensúlyozottabb családi életetek legyen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!