Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért ilyenek a szülők többsége?

Miért ilyenek a szülők többsége?

Figyelt kérdés

Anyám tudja, hogy nem vagyok szűz, de mégse engedett el a barátomhoz, hogy együtt aludjunk. Erre én megbeszéltem keresztanyummal, hogy azt mondom, hogy ott alszok nála meg az unokatesómnál. Ez így is lett, de keresztanyu elszólta magát véletlenül. Most anyám rám van kiakadva, pedig ő az, akivel nem lehet semmit megbeszélni, meg semmit nem enged meg, hát természetes, hogy kijátszom.

Ennek a tiltásnak akkor se lett volna értelme, ha szűz lennék, mert a f..sz nem csak éjjel az ágyban, párnák közt áll fel.

2020. jún. 7. 01:39
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
35%
Én még nem vagyok szülő, de én csak a teherbeeséstől félteném a lányom, ha nem szed tablettát. Szerintem rendjén van a szex 16 évesen. Mondom ezt úgy, hogy 23 évesen vesztettem el a szüzességem, mert olyan ronda vagyok, hogy nemigen udvaroltak nekem a fiúk, ezért nem volt rá módom hamarabb. Pedig 15-16 éves koromtól már nagyon kívántam volna. Meg is tettem volna, ha lett volna kivel.
2020. jún. 8. 19:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!