Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért ilyenek a szülők többsége?

Miért ilyenek a szülők többsége?

Figyelt kérdés

Anyám tudja, hogy nem vagyok szűz, de mégse engedett el a barátomhoz, hogy együtt aludjunk. Erre én megbeszéltem keresztanyummal, hogy azt mondom, hogy ott alszok nála meg az unokatesómnál. Ez így is lett, de keresztanyu elszólta magát véletlenül. Most anyám rám van kiakadva, pedig ő az, akivel nem lehet semmit megbeszélni, meg semmit nem enged meg, hát természetes, hogy kijátszom.

Ennek a tiltásnak akkor se lett volna értelme, ha szűz lennék, mert a f..sz nem csak éjjel az ágyban, párnák közt áll fel.

2020. jún. 7. 01:39
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
76%

Amikor kisbaba voltál, te sírtál, zokogtál, ha anyukád 2 percre magadra hagyott.

Most anyukádnak van időre szüksége,hogy feldolgozza , hogy repül az idő, milyen nagy vagy már. Adj neki erre időt, és ne játszd ki, ő is figyelt a te szükségleteidre annak idején.

Az is lehet, hogy még korainak tartja ezt, és nyilván megakadályozni nem tudta (azt nem írod, hogyan történt az 1.) így most próbálja kordában tartani. (És valljuk be, némileg sikerül is neki, különben nem méltatlankodnál)

Légy türelmes, ne erőszakosan, de hozd fel a témát többször, hogy tudja, hogy neked ez fontos. És ne verd át, mert ez egyrészt nem téged, a megbízhatóságodat igazolja, másrészt egyszerre 2 emberben csalódott.

2020. jún. 7. 03:53
 2/21 A kérdező kommentje:

Az első az úgy történt, hogy nálunk a suliba úgy van, hogy a szünetek előtti utolsó nap csak 10:30-ig van tanítás. Amikor a téli szünet előtti utolsó nap volt, akkor nem mentem haza, hanem a barátomhoz mentem. Anyámnak teljesen kiment a fejéből, hogy csak fél 11-ig vagyok suliba, meg akkor alapból délelőtti műszakba volt.

Én azt értem, hogy félt, és nem tud elengedni, de jó lenne elfogadnia, hogy nem vagyok kisbaba, aki sír, ha 2 percre magára hagyják. És nehogy már ő mondja meg nekem, hogy mi mikor korai, főleg ha már megtörtént, értelme sincs tiltani. Es jó hogy ne már könyörögjek neki, hogy engedje meg a szexet, amire alapból nem kell az ő engedélye.

2020. jún. 7. 05:11
 3/21 A kérdező kommentje:
És igen, kijátszom, mert ki kell hogy játszam.
2020. jún. 7. 05:14
 4/21 anonim ***** válasza:
85%
Úgy látom te csak magaddal vagy elfoglalva, hogy neked mi a jó és te hány éves vagy....
2020. jún. 7. 07:05
 5/21 A kérdező kommentje:
Miért kivel kellene elfoglalva lennem? Tudtommal egy olyan korszakba vagyok, ahol igenis természetes, hogy ne anyámékon csüngjek. És lehet nyugodtan azzal jönni, hogy akkor költözzek el, és tartsam el magam. De nem hiszem, hogy ahhoz, hogy az ember szexelhessen, ahhoz saját kereset és saját ház kellene. Bár ezt azok az emberek szokták felhozni érvként, akik más érvet nem tudnak felhozni.
2020. jún. 7. 07:18
 6/21 anonim ***** válasza:
76%

Nem én sem gondolom de ha kiskorú vagy akkor megtilthatnak dolgokat.Hámy éves vagy?

És szemét dolog hazudni anyudnak. Ha ő át vágna neked is rosszul esne.

2020. jún. 7. 07:35
 7/21 anonim ***** válasza:
89%

A kérdező tipikus kamasz, semmi meglepő nincs ezen. Anya vagyok, de én se voltam különb 15-18 évesen. Bár nem játszottam ki anyámékat, de emlékszem mekkora igazságérzetem volt.

Kérdező, próbáltál már anyuddal nyugodt körülmények között beszélni? Ha nem akkor egy nyugodt pillanatban hozd fel és próbálj meg túllépni a kamasz dühös éneden. Próbálj hatni rá, hogy nem akarsz neki hazudni, de azt érzed nem hagy más választást.

2020. jún. 7. 07:50
 8/21 anonim ***** válasza:
93%
Őszintén szólva én sem örülnék neki, ha a lányom tizenévesen a fiújánál aludna. Ha már évek óta együtt vannak, én is ismerem a srácot, akkor talán esetleg, de úgy egyébként nem tudom, kifia-borja, nem örülnék neki, ha a lányom ott csövezne nála folyton. Nem beszélve arról, hogy ugye rajtad is sok múlik, mennyire vagy felelősségteljes, mennyire tartod be a szavad, mennyire lehet benned bízni úgy általában. És ez nem a szexről szól, én is mindig megoldottam a szüleim tudta nélkül, napközben is, nyilván nem lehet ezt megtiltani. Viszont az, hogy nem bízik benned, és hogy felelősségteljes döntést hozz, az láthatóan megalapozott, mert az első reakciód az volt, hogy kijátszd őt, ahelyett, hogy megpróbálj érettebb vitával változást elérni. Nem azért borult ki, mert szexelsz, hanem mert hazudtál neki és ebbe belevontad a családod más tagjait is, akikben így szintén csalódhatott. Abba még senki sem halt bele, hogy nem alhatott ott a fiújánál, de abba már igen, hogy a szülők nem törődtek a hollétével és csak három nap múlva tűnt fel, hogy hoppá, a gyerek sehol.
2020. jún. 7. 08:16
 9/21 anonim ***** válasza:
87%
Kiscsillag... Attól nem vagy nagylány, hogy szét tudod tenni a lábad. Ez a lekezelő, fellengző kihaénnem tenyérbemászó stílus baromira irritáló és ha ezt így adtad elő anyudnak akkor ne csodálkozz. Kicsit csiszolj a modorodon, ha már olyan nagylány vagy, hogy szexelsz akkor viselkedni is tudni kéne.
2020. jún. 7. 09:18
 10/21 anonim ***** válasza:
88%
Értem, tehát azért mert anyud nem engedett el a barátodhoz ott aludni, te úgy gondoltad az a legjobb megoldás és a legtermészetesebb, ha átvered, amihez egy másik családtag segítséget kéred és a háta mögött elmész.. A bizalmadat épp most játszottad el nála, innentől ne csodálkozz, ha nem fog hinni neked. Én egyszer tudnám meg, hogy a lányom így átvert, onnantól dupla annyira odafigyelnék rá és nem hinném csak úgy el, ha azt mondja "XY-nál alszom". Ezzel csak rontottál a helyzeteden, bár ezzel a fellengzős "kihaénnem" stílusossal nem csodálom, hogy nem mész semmire. Ha kiskorú vagy, akkor igen is édesanyád szava a mérvadóak és nemet mondhat bizonyos dolgokra, ez van. Egyszerűbb lett volna ezt is leülni és megbeszélni vele, semmint első megoldásként átverni, aztán most picsogni, hogy ki van akadva. Jogosan! Nem az a problémamegoldás, hogy átcs*eszem, legalább majd most megtanulod.
2020. jún. 7. 10:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!