Miért ilyenek a szülők többsége?
Anyám tudja, hogy nem vagyok szűz, de mégse engedett el a barátomhoz, hogy együtt aludjunk. Erre én megbeszéltem keresztanyummal, hogy azt mondom, hogy ott alszok nála meg az unokatesómnál. Ez így is lett, de keresztanyu elszólta magát véletlenül. Most anyám rám van kiakadva, pedig ő az, akivel nem lehet semmit megbeszélni, meg semmit nem enged meg, hát természetes, hogy kijátszom.
Ennek a tiltásnak akkor se lett volna értelme, ha szűz lennék, mert a f..sz nem csak éjjel az ágyban, párnák közt áll fel.
Miért? Ha fiú lennék, akkor mennyivel lenne elfogadottabb?
Igen, odafigyelünk mindenre, védekezünk. Azzal én is tisztában vagyok, hogy nincs 100%-os védekezés, de mi 100%-ban használunk gumit, nincs olyan, hogy nem.
És igen, próbáltam már vele beszélni nem is egyszer, nem is kétszer, de a harmadik ilyen beszélgetésnél már úgy kezdte, hogy: "Jaj már megint ezzel jössz?" És elhajtott. A miérteket se magyarázza meg, mert csak annyit mond, hogy : "Mert.", "Mert én így döntöttem.", "Nem a te dolgod számonkérni, hogy mit miért.".
És el lett neki mondva az első is, mert azt hittem, értékelni fogja, hogy elmondom neki, és vagyunk olyan viszonyba, hogy elmondhatom neki. Hiba volt neki elmondani, ha tehetném, visszaforgatnám az időt és g♤cire nem mondanék neki semmit. Azt gondolja az ember, hogy majd az anyjában megbízhat, erre inkább cs♤szeget, mert hogy ő 23 évesen nem állt még készen a szexre. Hát könyörgöm: arról én tehetek? Egyébként meg mindenhol le van írva, minden tinédzserekről beszélő talk showban el van mondva, hogy a mai kamaszok korábban érnek, erre tessék, még jobban meg vagyok szólva azért, mert vannak szexuális igényeim, és jó érzés együtt aludni a párommal, ha még szex sincs, akkor is. 16 éves vagyok, tudom hogy fiatal vagyok, nem jövök ezzel a sablonos dumával, hogy érettebb vagyok a társaimnál, mert szerintem átlagos vagyok. Igen, lehet beképzelt vagyok, majd kinövöm, vagy nem. Ezt még senki nem tudja. De úgy hiszem, hogy nem a szülőnek kell meghatározni, ki mikor szexel. Azt igenis megtilthatja, hogy ott aludjak, de minek? Mondjon rá egy okot, de nem tud. Vagy egy normális érvet azon kívül, hogy "mert". És igen, kijátszottam, nem bántam meg.
A párom szüleit nem nagyon érdekli, hogy ott vagyok-e, vagy sem, és ha ott alszok, se zavarok senkit. Anyám ismeri a párom, kedveli is valamennyire, de az, hogy mi baja van, azt nem mondja, azon kívül hogy "mert". Mert ez a szavajárása. Ennyi. Lehet tini hisztinek hívni és lehet tini picsogásnak is, mert az vagyok 16 évesen, tinédzser, majd idővel megkomolyodok. És nem hazudtam volna, ha ad egy észszerű érvet. De nem adott.
A mai kamaszok nem érnek korábban. Az, hogy egyesek 13 évesen már pasiznak, csajoznak, és hogy 15 évesen már elvesztették a szüzességüket, az nem az érettségük jele, hanem hogy mekkora barmok. Attól még, hogy megtette, nem biztos, hogy meg is érett rá. A szülők nem foglalkoznak a gyerekekkel rendesen, a gyerekek pedig rossz példát látnak. Ennyi. Tisztelet a kivételnek.
Anyukád valószínűleg az első alkalmat is rossz szemmel nézte, így érthető, hogy ne támogatja ezt. Esetleg bizonyítsd, hogy érett vagy, és megbízhat benned. Az, hogy átvered, nem a legjobb módszer erre. Így nem csoda, hogy nem enged el.
16 éves vagy még félig gyerek, én sem engednélek ott aludni, az más kérdés, hogy anyád elég rosszul kezeli ha nem indokolja meg normálisan. Lehet, hogy te tinifejjel úgy gondolod, hogy nem zavarsz másokat, de az egy idegen család, más szokásokkal, életritmussal. Nem lehetsz ilyen biztos benne, hogy nem zavarod őket, max jófejek és nem mutatják. Szerintem gáz folyamat egy idegen családon csüngeni csomó plusz munkát okozva ezzel nekik, amire nem is gondolsz. A szexet nyilván nem tilthatom meg, de ha bajba kerülsz netalántán, akkor kihez fogsz futni..? Perzse, hogy anyádhoz, hiszen kiskorú vagy, nem tudsz elintézni egyedül semmit, nincs bevételed, nincs önálló döntési jogod.
Azzal, hogy átverted, nem igazán segítettél a helyzeten, nyilván most duplán nem bízik már benned. Ezt helyre kéne hozni. Azt a keresztanyát meg igencsak elővenném, azért ahhoz kell pofa, hogy a szemembe hazudjon.
És a szülők azért ilyenek többnyire, mert féltik a felelőtlen, idióta gyereküket, akik csomó hülyeséget csinálnak. Persze, én is hülye tini voltam, és hálaistennek, hogy ilyenek voltak az én szüleim is és visszarángattak egy csomó hülyeségtől. Akkor persze én szidtam őket mint a bokrot és egy meg nem értett különleges hópihének éreztem magam, hiszen már 16 vagyok, kész felnőtt, mi az, hogy nekem megmonjda bárki, hogy mit csinálhatok. :D
Ez ilyen.
Testileg korábban érnek lelkileg nem.
Nem vagy fiatal 16 évesen a szexhez de kicsit sem bánod, hogy átverted amyádat? Vagy úgy érzed ha valamikor bárki bármit megtagad tőled, akkor jogod van ehhez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!