Valami még hiányzik? Vagy jó így?
Nagyon várom már,hiszen ma nem is találkoztunk,mert már 8 óra előtt elment. Holnap szabadnapos lesz,illetve egy vendéget vár,de itthon lehet,csak akkor kell bemennie,ha megérkezett a vendég. Jövő szombaton viszont itt lesznek a bátyámék,hazajönnek Angliából és a nővérem (34 és 35 évesek,anyukánk 55 éves lesz),akkor megyünk csúszdaparkba a tesókkal,stb...De az utána lévő szombatokon mit lehetne csinálni?
Köszönöm a válaszokat,jó éjszakát kívánok: E.
Az lenne a jó,ha a szombat lenne a kedvenc napom,nem pedig úgy gondolnék rá,hogy jaj,csak szombat ne legyen!
-Barátnőimet felhívtam,nincsenek itthon,
-Olvastam,tévéztem,rejtvényt fejtettem,
-Kutyáztam,
-Elmentem apukámékhoz és a nagyszüleimhez bicajjal-mert ők csak pár utcányira laknak tőlünk,
-Eddig vigyáztam a szomszéd gyerekekre (5/L,3/F),de betegek voltak,és én is elkaptam (tegnap gyógyultam meg),így most hozzájuk nincs kedvem menni,
-A lehető összes DVD-t,Video-t megnéztem.
S.O.S.!! :-)
hangszeren tudsz játszani?
hogyha nem, akkor sürgőssen tanulj meg, én akár egséz nap tudnék gitározgatni*.*
Nagyon büszke lennék rád,én is örülnék egy ilyen anyának..:D és egy ilyen kislánynak..majd:D:D
Sok szerencsét a továbbiakban!
Jó így szerintem.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!