Én vagyok a "normálatlan", vagy a legtöbb korombeli?
Nos... Nem is tudom, hol kezdjem. Az osztálytársaim/barátnőim nagy része fanatikus Alkonyat rajongó lett, az egyik haverom ráadásul - természetesen a Twilight hatására - kiolvasott legalább 10 vámpírokról szóló könyvet. Mindig a Twilight saga köteteiről beszél, és arról, hogy mennyire várja már. Én megnéztem az első és a második részét, és szerintem nem rossz, de nagyon fel van kapva, ezért már unalmas... És enyhén szólva abból is elegem van, hogy még a csapból is ez folyik. Népszerű még a nem rég inult sorozat, a Vámpírnaplók is. A történet nagyjából ugyanaz, a rajongótábor "tagjainak" száma is körülbelül megegyezik az Alkonyatéval. Engem egyik sztori sem köt le, sokkal jobban érdekelnek a Shakespeare által írt klasszikusok.
A másik dolog, amire ki akarok térni, az az, hogy a legtöbb lány az osztályban eléggé pasizós természettel van "megáldva", ráadásul a legtöbben a náluk 3-5 (vagy akár 10) évvel idősebbekre buknak. Én nem szoktam flörtölni/fiúzni, igazából még nem is annyira érdekelnek a fiúk, de ha esetleg 1-2 srác megtetszik, akkor az ő koruk megegyezik az enyémmel.
A kérdésem az lenne, hogy mi a "normális"? Velem van a baj vagy velük? Vagy mindkettő természetes, és a beállítottságban keresendő az eltérés?
Előre is kösz a válaszokat!
12/L
Ui: Elnézést a zavaros fogalmazásért és az esetleges nyomdahibákért.
Na ettől a menő csaj jelenségtől hülyét kapok, első kommentelő!
Amúgy kérdező: semmi szar nincs veled, csak nem vagy agyatlan tömegcikk.
Kösz a választ.
Csak azért tettem fel a kérdést, mert már én sem voltam tisztában azzal, hogy kivel is van a gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!