Én vagyok a "normálatlan", vagy a legtöbb korombeli?
Nos... Nem is tudom, hol kezdjem. Az osztálytársaim/barátnőim nagy része fanatikus Alkonyat rajongó lett, az egyik haverom ráadásul - természetesen a Twilight hatására - kiolvasott legalább 10 vámpírokról szóló könyvet. Mindig a Twilight saga köteteiről beszél, és arról, hogy mennyire várja már. Én megnéztem az első és a második részét, és szerintem nem rossz, de nagyon fel van kapva, ezért már unalmas... És enyhén szólva abból is elegem van, hogy még a csapból is ez folyik. Népszerű még a nem rég inult sorozat, a Vámpírnaplók is. A történet nagyjából ugyanaz, a rajongótábor "tagjainak" száma is körülbelül megegyezik az Alkonyatéval. Engem egyik sztori sem köt le, sokkal jobban érdekelnek a Shakespeare által írt klasszikusok.
A másik dolog, amire ki akarok térni, az az, hogy a legtöbb lány az osztályban eléggé pasizós természettel van "megáldva", ráadásul a legtöbben a náluk 3-5 (vagy akár 10) évvel idősebbekre buknak. Én nem szoktam flörtölni/fiúzni, igazából még nem is annyira érdekelnek a fiúk, de ha esetleg 1-2 srác megtetszik, akkor az ő koruk megegyezik az enyémmel.
A kérdésem az lenne, hogy mi a "normális"? Velem van a baj vagy velük? Vagy mindkettő természetes, és a beállítottságban keresendő az eltérés?
Előre is kösz a válaszokat!
12/L
Ui: Elnézést a zavaros fogalmazásért és az esetleges nyomdahibákért.
nem normáltalant írt hanem normálatlant.jó az sem értelmes magyar szó, de megértetted nem? akkor nem tökmindegy?
Nem a Helyesírásáról kért véleményt!!!
Bocsi az OFFért.
ja és ezt a 00:05nek üzenem...
/előző/
Te is normális vagy meg ők is.
A Twilight ízlés kérdése(én elolvastam a könyveket, nagyon tetszett, a filmek már annyira nem, ha elolvasnád, lehet neked is megváltozna a véleményed).
A pasizás meg... személyiségtől is függ, de általában ebben a korban kezdenek el jobban érdeklődni a szerelem után a csajok. Ez természetes. Nincs baj velük, de veled se.
Csak 800 ilyen és ehhez hasonló kérdés van itt. A 12 éves kislányok leírják, hogy ők milyen normálisak, mert nem érdeklik őket a pasik, nem isznak stb. Nem értem miért kell. Tudom, hogy azt várod, hogy mindenki leírja, hogy igeeeeen, te vagy a jógyerek, igeeeeen, tökéletes vagy. Hát nem. Miért kell lenézni a többieket? Ők ilyenek. Fogadd el őket, akkor is, ha bánt, hogy te nem vagy menő. Na ennyi voltam .
Szia:)
Az ég világon semmi baj sincs veled:D
Inkább velük van valami gáz.Például ez a 10évvel idősebb pasik dolog.épeszű 22-25 éves pasi nem jön össze egy mind testileg[de ha az még érett akkor sem]mint lelkileg éretlen,kislánnyal[én sem vagyok idősebb nálad,csak egy évvel mégsem rohangálok 20 évesek után:D]...de hát biztos vannak ilyenek csak én nem ismerem.:D
az alkonyatról meg annyit,hogy a könyv valóban jó,de a film botrány.najó az első rész oké.de a másodiktól nekem hányingerem van,mert másfél órán át csak az volt a filmben,hogy Bella mennyire szenved.-.-"A harmadikat még nem láttam,de állítólag jó.:/ bár ebben sem bízom annyira.már totál erőltetett ez az egész alkonyat.elég lett volna 2 részt filmre vinni és akkor legalább nem ilyen unalmas.a sok kis pics@ meg azért nézi meg mert,hogy "jaaajj Robert Pattinson és Taylor Lautner is benne vaaan."elmondom neked,hogy RObert Pattinson egyáltalán nem rokonszenves.Nem rég a sulim közelében forgattak egy seregnyi kis pics@ ott állt és várták őt,erre ő meg még csak aláírást sem adott.[ha már ekkora sztár vagyok akkor törődöm a rajongóimmal nem?]
13/L
Kösz a válaszokat!
Valóban nem azt írtam, hogy "normáltalan", de mindegy. Én már hallottam másoktól azt a szót, hogy "normálatlan", de ezek szerint nincs ilyen... Tévedtem. Ezért még nem kell butának titulálni.
A 12:43-as válaszoló kommentjét emelném ki leginkább. Honnan veszed, hogy tökéletesnek hiszem magam, lenézem a többieket és bánt, hogy nem vagyok menő? Képzeld el, hogy tisztában vagyok a tökéletlenségemmel, és nem nézek le senkit, csak már marhára unom ezt az Alkonyat-mániát. Az, hogy nem vagyok "menő", nem bánt, sőt, még örülök is neki. Nem tudom, hogy miből szűrted le azt, hogy a kis divatmániás plázacicák közé akarok tartozni, de ezt rendesen benézted! Akármilyen hihetetlen, én nem akarok ilyen lenni!... De mindegy, mindenki magából indul ki.
Egyébként én nem olvasok olyan sokat, a Shakespeare műveket csak példaként hoztam fel... Hogy azok sokkal jobban érdekelnek, mint a 'Tvájlájt'. És igen, azt is tudom, hogy főleg Robert Pattinson és Taylor Lautner miatt kíváncsiak a lányok a filmekre, de ebbe inkább nem bonyolódnék bele, mert megint ott kötnék ki, hogy a náluk 10 évvel idősebb fickók jönnek be nekik. Egyébként a drága kis Robert rendesen lefikázta a magyarokat az egyik interjújában, de gondolom, a kis rajongók még mindig ugyanúgy imádják...
Én 12 vagyok és fiu.
Én se vagyok menö nagyon. szivatnak is a hobbimmal,(régi mobil gyüjtés)meg hogy nem a rapzenét meg ezt az sp szerü majomgyerek stilust hallgatom. hanem inkább kicsit régebbi ZENÉT.
Inkább fent öltözök tesiora után mert nem akarom a barmok "nagyfiuskodását" hallgatni.
Lehet röhögni aki elfogad az ilyennek fogadjon el, nem változok azért hogy "menö" legyek.
Kösz a választ!
Igen, igazad van. Én ugyan az öltözőben öltözök tesióra után, de már kegyetlenül unom a többi csajt... "Jáj, de jó volt az SP koncert, k*rva helyes az a srác, meg cuki...". Szerintem pedig olyan feje van, mint egy pocoknak. Sajnálom, de nekem nem jön be. De nem csak ezért nem vagyok "menő", hanem főleg azért, mert nem öltözöm olyan divatp*csa stílusban, mint a legtöbben, illetve nem gépelek úgy. Egyszerűen irritál a "jáj cijjáh", "mizujs?", "cuksíh" és társai...
A zenéről meg annyit, hogy én nem csak magát SP-t rühellem, hanem a számait is. Kép maradsz /Kék malac/, Ne add fel... Azt hiszem, ezt a kettőt hallottam. Az előbbitől egyenesen elkap a hányinger, és mivel az utóbbinak is ugyanaz a dallama (akarom mondani; a refréné, mert a versszakok csak el vannak hadarva), attól is.
2-3 éve hallottam először a P. Mobiltól A zöld, a bíbor és a feketét, ma egy csomószor lejátszottam. Egyszerűen nem tudok "eltelni" vele, imádom.
Mégegyszer kösz a kommentet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!