Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Én vagyok a "normálatlan",...

Én vagyok a "normálatlan", vagy a legtöbb korombeli?

Figyelt kérdés

Nos... Nem is tudom, hol kezdjem. Az osztálytársaim/barátnőim nagy része fanatikus Alkonyat rajongó lett, az egyik haverom ráadásul - természetesen a Twilight hatására - kiolvasott legalább 10 vámpírokról szóló könyvet. Mindig a Twilight saga köteteiről beszél, és arról, hogy mennyire várja már. Én megnéztem az első és a második részét, és szerintem nem rossz, de nagyon fel van kapva, ezért már unalmas... És enyhén szólva abból is elegem van, hogy még a csapból is ez folyik. Népszerű még a nem rég inult sorozat, a Vámpírnaplók is. A történet nagyjából ugyanaz, a rajongótábor "tagjainak" száma is körülbelül megegyezik az Alkonyatéval. Engem egyik sztori sem köt le, sokkal jobban érdekelnek a Shakespeare által írt klasszikusok.

A másik dolog, amire ki akarok térni, az az, hogy a legtöbb lány az osztályban eléggé pasizós természettel van "megáldva", ráadásul a legtöbben a náluk 3-5 (vagy akár 10) évvel idősebbekre buknak. Én nem szoktam flörtölni/fiúzni, igazából még nem is annyira érdekelnek a fiúk, de ha esetleg 1-2 srác megtetszik, akkor az ő koruk megegyezik az enyémmel.

A kérdésem az lenne, hogy mi a "normális"? Velem van a baj vagy velük? Vagy mindkettő természetes, és a beállítottságban keresendő az eltérés?

Előre is kösz a válaszokat!

12/L

Ui: Elnézést a zavaros fogalmazásért és az esetleges nyomdahibákért.

2010. júl. 23. 21:01
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
54%

Én 13/L vagyok. De tudod kit érdekel az Alkonyat ...:)):)) Inkább nem írom..:P Szóval én utálom xD

Na de pasim nem volt..:D Soknak nincs az osztályban, úgyhogy nem zavar. Viszont a flörtölést nem hagynám ki egyes esetekben. És a legjobb barátaim az osztály

"legmenőbb" csajai , tehát magam is annak mondhatom.És őket sem zavarja,hogy nekem vagy még pár menő csajnak nincs psija,meg hogy nem szeretjük az alkkonyatot .. Elfogadnak igy:D

De meglátod hamarosan kezdessz beindulni a pasik után.

13/L

2010. júl. 23. 21:08
 2/32 anonim ***** válasza:
63%
Én 27 vagyok, de nekem tetszik ez a sorozat. Ez csak egy mesefilm, nem tudom, miért zavar ez ennyire, ha nem tetszik, ne nézd. Ezen kiborulni tényleg kár. Ha nem akarsz pasizni ne pasizz. Miért gondolod, hogy rémes a világ, csak azért, mert nem olvas mindeni Shakespeare-t? (amúgy azt is szeretem). Goethe-t olvastam sokat a te korodban. Ettől még szeretheti az ember a mai mese-sorozatokat is. Nem lesz tőle hülyébb. Szerintem keress olyan barátokat, akiknek azonos az érdeklődése a tiéddel, és ne foglalkozz azokkal, akik fárasztanak. L27
2010. júl. 23. 21:14
 3/32 anonim ***** válasza:
81%
12 évesen még nagyon nem a fiúkon kéne az eszednek járni.Az a normális,ha ilyenkor az iskolával vagy elfoglalva.Én ennyi évesen a történelem tanáromba voltam szerelmes.De ennyi.Ilyenkor még gyereknek kell lenni és nem a pasikon veszekedni.
2010. júl. 23. 21:29
 4/32 anonim ***** válasza:
57%
Jah és én szeretem a twilightot.Nem a "pasik" miatt,hanem a történet miatt.
2010. júl. 23. 21:30
 5/32 anonim ***** válasza:
69%
Nagyon is normális vagy, nyugi, ennyi idősen én még barbiztam és mesét néztem. Nem maradtam le semmiről.
2010. júl. 23. 21:33
 6/32 A kérdező kommentje:

Kösz a válaszokat.

Én nem vagyok "menő", de semmi bajom az ilyen lányokkal, feltéve, ha normálisak. :)

Megértelek, első válaszoló, lehet, hogy igazad van, és majd 1-2 év múlva engem is érdekelni fognak a pasik... De ez egyenlőre nem így van. :)

Én nem mondtam, hogy "rémes" a világ, csak leírtam a gondolataimat. Szerintem kifejezetten idegesítő ez az Alkonyat-mánia, nem tehetek róla, hogy más az érdeklődési köröm. Anyukám viszont szereti. Ennyi.

Utolsó kommentelő: Én pont azt próbáltam magyarázni, hogy nem a pasizáson jár az eszem, tehát nem tudom, hogy most miért beszélsz úgy, mintha párkapcsolati tanácsokat kértem volna...

2010. júl. 23. 21:36
 7/32 A kérdező kommentje:

Bocsi, nem frissítettem. :)

Kösz a választ, utolsó. :)

2010. júl. 23. 21:36
 8/32 anonim ***** válasza:
26%
Normáltalan...nem normáltalan vagy hanem buta..az a szó az abnormális és nem normáltalan.
2010. júl. 24. 00:05
 9/32 anonim ***** válasza:
81%
Hát igen.A twilight és a többi vámpíros film egy rakás sz@r.Inkább megnézem az üvegtigris 1 et és röhögök mint állat :D
2010. júl. 24. 08:36
 10/32 anonim ***** válasza:
69%

Normális vagy nyugodj meg.De ettől függetlenül ők is normálisak.Egyszerűen csak más az érdeklődési körötök.Lehet hogy az osztály felének csak azért tetszik a Twilight mert az a divat(nekem sem kifejezetten tetszett...Elolvastam de aztán el is raktam...ennyi...majd talán valamikor később...most éppen Harry Potter korszakom van). A pasizásról meg annyit hogy el tudom képzelni milyen amikor te inkább könyvekről beszélgetnél de őket csak az érdekli hogy az a srác milyen helyes,meg hogy láttad-e azt a szőke cuki pasit a tizedikből...stb.(jó nem biztos hogy ilyenek,de nekem pl. van ilyen ismerősöm),de lehet hogy egy év múlva azért fogsz itt írni hogy mit csinálj ha szeretsz egy fiút de úgy érzed ő nem szeret...Persze lehet hogy te sose leszel ilyen...

Egyébként nagyon hasonlítunk :)

13/L

2010. júl. 24. 10:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!