Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti mit tennétek ebben a...

Ti mit tennétek ebben a helyzetben? Milyen büntetést szabnátok ki?

Figyelt kérdés

A 14 (lassan 15) éves lányom megverték az egyik osztálytársát a suliban, az utolsó előtti napon. Kapott érte beírást, tegnap mutatta meg. Mert azt mondta az osztályfőnöke, hogy szünet után szeretné megnézni az ellenőrzőjét, hogy aláiratta-e a szüleivel.

Azért nem mondta előbb, mert nem merte.

Oka:

A barátnőjének a fiújára ráhajtott az osztálytársuk, ezért 3-man megverték. Nem sérült meg a lány.

A lányom azt mondta, hogy ő csak megpofozta és ököllel odütött a fejére, a másik kettő gyomron vágta és megtépte.

Elbeszélgettem vele, hogy ennek akár komoly következményei is lehettek volna, de valahogy nem nagyon érdekelte. Én értem, hogy fontosak a barátnői, de ne menjen bele ilyen dolgokba. Azt szeretném, ha okulna a helyzetből.

2020. jan. 3. 20:58
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
88%

Édes istenem kérdező, akkor dicsérd meg és emeld meg a zsebpénzét amiért ilyen ügyes okos kislány volt, legközelebb hátha ölni is fog.

Akkor is megsimgatnád a másik gyerek okos kis buksiját ha a te lányodat verték volna össze? Akkor se akarnád hogy a másik gyereket eltávolítsák a közeléből?

Én a másik gyerek anyja helyében feljelenteném az összes kis ribizlit, ha te nem bünteted, majd megteszi a rendőrség, élvezné a javító intézetet az tuti.

2020. jan. 4. 15:16
 32/40 anonim ***** válasza:
74%

"szeretné megnézni az ellenőrzőjét, hogy aláiratta-e a szüleivel"

Nálatok hogy hogy nincs szar kréta? :D

2020. jan. 4. 16:07
 33/40 A kérdező kommentje:
Nálunk papír alapú ellenőrző van.
2020. jan. 4. 17:00
 34/40 anonim ***** válasza:
91%
Mire jutottál? Mert azt látom hogy kifogás gyártásban te is remekelsz. Lényegében semmit nem akarsz tenni. Mondjuk arra a felvetésre nem reagáltál, hogy menjetek el együtt bocsánatot kérni.
2020. jan. 4. 19:54
 35/40 anonim ***** válasza:
89%
Én is bedőltem és válaszoltam, de azóta egyre erősebb a meggyőződésem, hogy csak a szokásos kamugyárosunk tevékenykedik. Rég járhatott iskola közelébe, és nem tud a diginaplóról.
2020. jan. 4. 23:03
 36/40 anonim ***** válasza:
73%
Elég kamu szaga van valóban...
2020. jan. 4. 23:12
 37/40 anonim válasza:
25%
Nem hittem volna, hogy ennyi rossz szülő létezik
2020. jan. 5. 00:01
 38/40 anonim ***** válasza:
95%
Kérdező hol éltek ahol még nincs KRÉTA? Mi egy világ végi kis faluban élünk, de már itt is az van legalább két éve.
2020. jan. 5. 06:39
 39/40 anonim válasza:
6%
Én bírom a harcias csajokat, jó csaj lehet a lányod, szerintem csak annyit mondj neki hogy legközelebb ne hárman mennyjenek egyre, mert az nem korrekt, intézzék egy az egy ellen az ilyen dolgokat. Persze ha kétszer akkora csaj a csábító mint a lányod meg a barátnője, akkor megértem:)
2020. jan. 5. 06:45
 40/40 anonim ***** válasza:
23%
15 evesen nem engednem hogy pasizzon vagy olyan baratnoi legyenek akik fouznak.
2020. jan. 19. 08:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!