Ti mit tennétek ebben a helyzetben? Milyen büntetést szabnátok ki?
A 14 (lassan 15) éves lányom megverték az egyik osztálytársát a suliban, az utolsó előtti napon. Kapott érte beírást, tegnap mutatta meg. Mert azt mondta az osztályfőnöke, hogy szünet után szeretné megnézni az ellenőrzőjét, hogy aláiratta-e a szüleivel.
Azért nem mondta előbb, mert nem merte.
Oka:
A barátnőjének a fiújára ráhajtott az osztálytársuk, ezért 3-man megverték. Nem sérült meg a lány.
A lányom azt mondta, hogy ő csak megpofozta és ököllel odütött a fejére, a másik kettő gyomron vágta és megtépte.
Elbeszélgettem vele, hogy ennek akár komoly következményei is lehettek volna, de valahogy nem nagyon érdekelte. Én értem, hogy fontosak a barátnői, de ne menjen bele ilyen dolgokba. Azt szeretném, ha okulna a helyzetből.
Édes istenem kérdező, akkor dicsérd meg és emeld meg a zsebpénzét amiért ilyen ügyes okos kislány volt, legközelebb hátha ölni is fog.
Akkor is megsimgatnád a másik gyerek okos kis buksiját ha a te lányodat verték volna össze? Akkor se akarnád hogy a másik gyereket eltávolítsák a közeléből?
Én a másik gyerek anyja helyében feljelenteném az összes kis ribizlit, ha te nem bünteted, majd megteszi a rendőrség, élvezné a javító intézetet az tuti.
"szeretné megnézni az ellenőrzőjét, hogy aláiratta-e a szüleivel"
Nálatok hogy hogy nincs szar kréta? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!