Miért reagáltak így a szüleink? :o
A szüleim nagyon féltenek, már sötétedés előtt haza kell jönnöm, meg alig enged valahová, bulizni sem mehetek, meg sehová...
Barátnőméknél voltunk, és kiszöktünk, két pasihoz :) Iszogattunk stb :P
Szüleink rájöttek(amúgy legjőbb b.nők) , és semmit nem szoltak, sőt elkezdtek nevetni, meg mondták h nem haragudnak :O
Persze azt nem tudják, hogy ittunk... De a többi dolgot igen..
De a szüleink, hogy hogy így reagáltak a dologra?.. Meg mondták, hogy máskor inkább engednek..
Lehet nektek nem meglepő, de nekünk nagyon, mert komolyan nagyon féltenek minden elöl :S:S .. Azért lepett meg ez a dolog annyira...
Amúgy 15/L és 14/L
(beszólások nem érdekelnek ;) .. )
Hát...ez így fura én is kijátszottam az ivászat kártyát 1 éve...akkor engedett el először barátnőhöz aludni.:$ Nem mondtam el neki, mert ismerem szerencsére nem derült ki. De azóta nem járok sehová. Mondjuk az elég rossz, hogy a 10 hónapos kapcsolatomba beleavatkozik és folyton a szexel jön...-___- ezért nem alszunk együtt a barátommal.:(
De az őszinteség jobb..:D Mert ha később kiderülne, akkor aztán tényleg senki sehová se mehetne. :/
legalább éjfélig?:O tavaly nyáron max 22:00re haza kellett érnem..!!!!!22:00ra!!!!!!!!!! most hogy betöltöttem a 17-et már úgy van ez a kimenetel dolog, hogy megyek majd jövök.de általában 22:00-23:00ra itthon vagyok sőt van amikor korábban..néha előfordul hogy 1-2-3körül megyek haza, de mivel tudja anyukám hogy kikkel vagyok és csak a faluban ezért most minek kezdjen el ordítozni? ez nem olyan mintha bemegyek Miskolcra ( tőlünk 10km ) bulizni és azt se tudja kivel..vagyis tudja de azért az mégsem olyan..persze oda is elenged..de azért az más..egyébként nekem 14 évesen eszembe se jutott hogy éjfélig vagy akár csak 1 óráig kint akarjak maradni
17/L
hnah figyu. el vagytok tájolba kisapáim. szülö arra való h bnö is legyaen. én minta gyerek vok.. életemben 1x rugtam be nagyon mondjuk má napig se értme hogy hogy de sikerült. hazafelé felhivtam anyu hogy jöjjön elém (rohadt fontom mert elüthettek volna megerőszakolhattak volna bármi de mertme neki szolni nem volt bennem feélelem) és ez rettentően tisztelendő és anyám is bizik bennem. igaz h nem örült de tudta h bizok benne ha baj van neki szolok. igaz h szegénz utjelzőtáblának néztem és totál kivoltam.. de itt minden a bizalom kérdése..
ez off volt a sok kioktató népművészeti cserépedénynek(köcsög)
h mért nevettek? mert ök is ugyan ezt csinálták annó mint te de a szülök nem árulnak el ilyet mert akkor jönne az h ha neked lehetett nehogy már te ne engedj el.. stb.
és mert romantikus. ha ittatok ha nem.
azt sose felejtsd el, h a szüleid is voltak tinik.. és nekik is voltak árgúsan figyelő szüleik:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!