Miért reagáltak így a szüleink? :o
A szüleim nagyon féltenek, már sötétedés előtt haza kell jönnöm, meg alig enged valahová, bulizni sem mehetek, meg sehová...
Barátnőméknél voltunk, és kiszöktünk, két pasihoz :) Iszogattunk stb :P
Szüleink rájöttek(amúgy legjőbb b.nők) , és semmit nem szoltak, sőt elkezdtek nevetni, meg mondták h nem haragudnak :O
Persze azt nem tudják, hogy ittunk... De a többi dolgot igen..
De a szüleink, hogy hogy így reagáltak a dologra?.. Meg mondták, hogy máskor inkább engednek..
Lehet nektek nem meglepő, de nekünk nagyon, mert komolyan nagyon féltenek minden elöl :S:S .. Azért lepett meg ez a dolog annyira...
Amúgy 15/L és 14/L
(beszólások nem érdekelnek ;) .. )
Örülünk neki (:
De mégis, olyan fura, mert kajak nagyon féltenek :D
9kor már kb SÉTÁLNI sem engednek ki-.- .. de rem ezekután máshogy lesz
Egyetértek az utolsóval...
Ez a baj a mai fiatalokkal, hogy annyi minden meg van nekik engedve és ők visszaélnek a szülők bizalmával...
Gratulálok.
egyszer voltam bulizni még régebben, anyukám jött értem, én meg kicsit sokat ittam..:D és beülök a kocsiba kérdezi hogy mi a baj, meg hogy jól vagyok e...én meg tényleg sokat ittam..erre mondom neki, hogy hát sokat ittam..elkezd mosolyogni..azt mondja akkor ezt mondja..:D
meg múltkor ő vitt el barátnőmhöz és még ott beszélgettünk, és mondtam neki, hogy annyaaaaa...inni szeretnék már..:D és nem az volt, hogy leordította a fejem, hanem hogy ő is inna csak vezet..xd:D
17/L
utolsó (:
jófej anyukád lehet :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!