Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért reagáltak így a szüleink...

Miért reagáltak így a szüleink? :o

Figyelt kérdés

A szüleim nagyon féltenek, már sötétedés előtt haza kell jönnöm, meg alig enged valahová, bulizni sem mehetek, meg sehová...

Barátnőméknél voltunk, és kiszöktünk, két pasihoz :) Iszogattunk stb :P

Szüleink rájöttek(amúgy legjőbb b.nők) , és semmit nem szoltak, sőt elkezdtek nevetni, meg mondták h nem haragudnak :O

Persze azt nem tudják, hogy ittunk... De a többi dolgot igen..

De a szüleink, hogy hogy így reagáltak a dologra?.. Meg mondták, hogy máskor inkább engednek..

Lehet nektek nem meglepő, de nekünk nagyon, mert komolyan nagyon féltenek minden elöl :S:S .. Azért lepett meg ez a dolog annyira...

Amúgy 15/L és 14/L

(beszólások nem érdekelnek ;) .. )

2010. júl. 18. 18:01
1 2
 1/14 anonim válasza:
78%
örüljetek neki:P addig jó amig nem basztatnakx) de am úgyis elő fog jönni...én pl ezért nem szeretek semmitse elmondani anyámnak...meg azért se lettetek lecseszve mert nem tudták h ittatok;)16/L
2010. júl. 18. 18:07
 2/14 A kérdező kommentje:

Örülünk neki (:

De mégis, olyan fura, mert kajak nagyon féltenek :D

9kor már kb SÉTÁLNI sem engednek ki-.- .. de rem ezekután máshogy lesz

2010. júl. 18. 18:09
 3/14 anonim ***** válasza:
23%
szégyellhetnétek magatokat, ilyen jó fej szüleitek vannak, de ti arra sem méltatjátok őket, hogy őszinték legyetek velük...
2010. júl. 18. 18:15
 4/14 anonim ***** válasza:
50%
Hát ezzel az agg korotokkal (kemény 14 év) nem is értem,miért nem engednek piálni meg éjszaka csavarogni a szüleid tényleg..hülye liba. Legyél büszke magadra
2010. júl. 18. 18:20
 5/14 anonim ***** válasza:
29%

Egyetértek az utolsóval...

Ez a baj a mai fiatalokkal, hogy annyi minden meg van nekik engedve és ők visszaélnek a szülők bizalmával...

Gratulálok.

2010. júl. 18. 18:22
 6/14 A kérdező kommentje:
18:15 nagyon sokszor kérdeztem már anyámtól, hogy elmeheteke ide-oda mondta hogy szó sem lehet róla. Mondtam aztis, hogy legalább éjfélig, de mindíg azt mondta, hogy majd 1-2 év múlva.
2010. júl. 18. 18:23
 7/14 anonim ***** válasza:
hát mert minden médiában azt nyomatják, h így kell egy szülőnek reagálni, ha leordították volna a fejeteket, akkor még kevesebbet mondanátok otthon el, de így h "barátként" viselkedtek van rá esély h őszintébb lesz a kapcsolatotok. Én legalábbis szeretném, ha a fiam felnő úgy érezné, h bármit tesz én mellette állok és segítek neki ha bajban van, de ehhez kell az őszinteség!
2010. júl. 18. 18:28
 8/14 anonim ***** válasza:
44%
hát az kemény. én itt vagyok 16 ves és még nem merem meg kédezni h. elmehetek-e bulizni. nem ám te 14 éves "taknyos" létedre
2010. júl. 18. 20:10
 9/14 anonim ***** válasza:

egyszer voltam bulizni még régebben, anyukám jött értem, én meg kicsit sokat ittam..:D és beülök a kocsiba kérdezi hogy mi a baj, meg hogy jól vagyok e...én meg tényleg sokat ittam..erre mondom neki, hogy hát sokat ittam..elkezd mosolyogni..azt mondja akkor ezt mondja..:D

meg múltkor ő vitt el barátnőmhöz és még ott beszélgettünk, és mondtam neki, hogy annyaaaaa...inni szeretnék már..:D és nem az volt, hogy leordította a fejem, hanem hogy ő is inna csak vezet..xd:D

17/L

2010. júl. 18. 22:45
 10/14 A kérdező kommentje:

utolsó (:

jófej anyukád lehet :))))

2010. júl. 19. 00:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!