Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek mennyire normális,...

Szerintetek mennyire normális, ha egy 16 éves lánynak takarodója van, amelyet ha egy perccel is átlép már megy a veszekedés meg a hiszti?

Figyelt kérdés
Egy nagyon jó barátnőmről van szó (legyen most Lili), akinek a szülei meghatározzák, hogy minden nap 21.30-kor le kell feküdnie, ezt egy perccel sem lépheti túl, mert rögtön kiabál vele az anyja. Ez hétvégén is így van, azzal az indokkal, hogy "Lilikém olyan fáradt vagy és muszáj aludnod", és Lili mondhat bármit, nem hiszik el neki hogy ő fél tízkor még tényleg nem fáradt. Nekem sokszor meséli suliban hogy azért nem válaszolt este az SMS-emre mert már aludnia kellett, vagy elalvás előtt olvasta volna a könyvet amit kölcsönadtam neki, de fél tízkor lámpaoltás van és ezért alig volt ideje. Ilyenkor látom rajta hogy ezt nagyon nehezen viseli, de nem tudom mit tehetne. Sokszor próbált beszélni a szüleivel, hogy legalább később kelljen aludni mennie, de nekik az a válaszuk, hogy "egy ennyi idős gyereknek muszáj sokat aludnia és te mindig olyan fáradt vagy". Valami tipp hogy mit tehetne?

2019. nov. 8. 20:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
87%
Nyilván nem normális, van hogy az 5 évesem is később fekszik le mégse hisztizek...
2019. nov. 11. 19:44
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem normális. Nagyon nem.

Nem tudom én 16 évesen mikor feküdtem le, de biztos nem 21:30-kor... Egyáltalán hogy lehet olyan korán lefeküdni?

Most 18 vagyok, s nem egyszer volt olyan, hogy a szüleim már rég aludtak s én még éjfélkor házit csináltam.

2019. dec. 8. 17:36
 13/13 anonim ***** válasza:
67%
Egyáltalán nem normális. 16 évesen már rá kell hagyni, hogy akkor feküdjön le, amikor akar. Én rendszeresen hajnali háromkor fekszek, reggel hatkor pedig már fel is kelek. Semmi bajom nincs, az iskolában pedig jeles tanuló vagyok. 17/L
2021. aug. 1. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!