Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ugye hogy az olyan helyen...

Ugye hogy az olyan helyen ahol egy kis veszekedes miatt egy 10 eves gyereket le fa$iztaznak az nem normalis?

Figyelt kérdés
Igaz tizen eve tortent de most elojott belolem hogy mar gyerek koromban is ugy beszeltek velem mint az utolso kutyaval...de sosem felejtem el hogy csak azert mert veszekedtem a testveremmel mint minden kicsi ilyet akkor sem illik mondani egy nagyszulonek is... Persze akkor meg nem tudtam hogy mint jelent de ez a mondat nagyon belem ragadt hogy en egy az vagyok amit fent irtam mert azok csinalnak olyat ( hogy osszevesznek lehet csak jatekbol a testverukkel) bar teny mem egy tanult rokonsagom van ezert dobaloznak olyan szavakkal amiknek nem tudjak a jelenteset....
2017. júl. 19. 21:29
 1/5 anonim ***** válasza:
71%
Ezt erősen túldimenzionálid. Ezt simán van aki csak úgy mondja. Én pl. szoktam mondani gyerekemnek, hogy te kis terorista, nyilván nem az csak viccesen mondom neki.
2017. júl. 19. 21:41
 2/5 anonim ***** válasza:
38%
És?emiatt vagy lelkisérült kisiklott életű lecsúszott drogos alkesz?? Szörnyű😞
2017. júl. 19. 21:43
 3/5 A kérdező kommentje:
Hat ez nem jott ossze mert meg szeretni sem szeretem az alkoholt de akkor is...
2017. júl. 19. 21:48
 4/5 anonim ***** válasza:
50%

A fogalmazásodból ítélve, Te sem vagy egy tanult ember!!!

Persze, nem normális dolog. És???

Örülj neki h ettől nagyobb sérelmek nem értek még az életben.

2017. júl. 19. 21:54
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Figyu, nyilván gőze sem volt az öregnek, mit jelent, csak akart valami erőset mondani. Ne pörögj ezen, tanulj tovább!
2017. júl. 19. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!