Au pair vagyok, hogyan értsek szót a gyerekekkel?
Fáraszd le őket és kínálj nekik értelmes programokat (ne tévézés, meg lakásba bezárva lenni...)
Menjetek kirándulni, játszótérre, legyetek úton piknik, könyvtár, gyerekprogramok stb.- ha elfáradnak fizikailag is, akkor könnyebb :)
(az unalom, a vég nélküli tévézés a legnagyobb ellenséged)
üdv: egy édesanya
...első válaszoló vagyok ismét.
Azért gondolom a kis falu sem az űrben, légüres térben van.
csak van a közelben:
- erdő, vagy tó vagy rét vagy bármi természeti dolog- séta, bogárgyűjtés, piknik, virágcsokor az anyjuknak, köveket dodni a patakba, ezzel versdenyezni, pecázni bármi
- csak van busz vagy vonatközlekedés, vagy autó, amit használhatsz- internet is akad, ahogy látom, beírod a keresőbe a közeli város gyerekprogramjait
- megismerkedsz a szomszéd vagy környékbeli gyerekekre vigyázó bébiszitterekkel és együtt hoztok össze hetente 1-2* valamit (pl. fociverseny, valami kalandos feladat, kidobós, Simon mondta vagy ország-városozás, fakardozás, pancsolás stb.)
- igaz, ehhez neked is kellene egy kis motiváció, hogy ne tunyuljatok együtt- inkább mozduljatok ki- pedig hosszú távon hidd el, hogy megkönynítené az életedet és neked is lenne benne (több) örömöd
- ha ultrarossz az idő, akkor feladatlapok, színező nyomtatása a netről, rajzolás, kreatívkodás (családi ünnepre ajádnékkártyát kivágni, színezni, asztalidíszt csinálni, dekorációt, szülinapi meghívót, lyukasztóval kis flittercsillagokat, origamizni (fiúsat is lehet, én sem vagyok profi ezekben, de a neten minden fent van)
- szólánc vagy más versenyeztetős-tanulós feladat
pacsi, én ugyanebben szívok.
tényleg ne unatkozzanak, és ha lehet ne nyomd tele őket cukorral.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!