Az a helyzet,h szobafogságban vagyok.Anyának valaki azt mondta,hogy látott az utcán csókolózni egy fiúval.De ez NEM igaz!! Senkivel se járok,nemhogy csókolózok:O
De anya nem hiszi el nekem.Ezért senkivel se mehetek sétálni,akár a szembe lévő pizzázóba se megenni egy hambit,v vmit.
Mit tehetnék?
Nagyon rossz bezárva lenni,főleg nyáron,amikor mindenki más a strandon van:(
Sztem próbáld meg azt, hogy aztmondod, hogy igen csókolóztál, és hogyha kiakad, akkor megmondod neki(nem így, ez csk a hangsúly kedvéértXD) Mute'!!akkó meg mi a f@sz van hha smároltam?????te nem csintad v@azzeg????
2010. júl. 17. 08:53
12/15 anonim válasza:
Sztem mondd meg anyukádnak, hogy a XXI. században vagyunk, örüljön hogy még szűz vagy :) De az is lehet, már csináltál olyasmit, ami miatt nem bízik benned meg.Látnia kell, hogy felelősség teljes vagy, megcsinálod amit kell, takarítassz, segítesz a házimunkában, ha rossz lett a bizid néha tanulgatsz, olvasod a kötelezőt(ha van) na és persze nem csinálsz semmi rosszat :)
2010. júl. 17. 13:19
13/15 A kérdező kommentje:
Ez mind-mind nagyon jó ötlet,köszi a válaszokat.
Csak az a baj,hogy a családban senki se olyan,akivel tudnék beszélni.Apa részéről senki sincs:( Anya tesói meg...velük nemvagyunk jóba:(
Rosszat még soha sem csináltam...megértem hogy félt,de ez kicsit túlzás.Mér lenne akkora bűn,ha csókolóznék??Elvégre ő is volt fiatal,csinált ilyeneket..ezért nem értem.
2010. júl. 17. 14:08
14/15 anonim válasza:
huhh ez necces helyzet... nem tudom, én biztos próbálnék beszélni anyámmal. Bár én megőriteném ha otthon kéne lennem egész nap. De mit csinálnak a mai 13 évesek?? isznak, sexelnek, cigiznek, pasiznak.
15/f
2010. júl. 17. 15:21
15/15 anonim válasza:
De sajnálom. Köszönöm a visszajelzést és a biztatást is. Könyvtárba sem engedne el? (a kölcsönzéskor a könyvtáros által adott kinyomtatott nyugtával úgyis tudod igazolni mindig mamád számára, hogy tényleg könyvtárban voltál). Tudom, nem hangzik nagy változatosságnak, de a semminél és a teljes szobafogságnál mégiscsak több (emberek, utca, hanglemezek, nyüzsgés, könyvek mindenféle témában). Valamennyire beszélgetni is lehet egyes helyeken (bár a kicsikben nem mindig).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!