Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem hisz nekem anya?

Miért nem hisz nekem anya?

Figyelt kérdés

Eddig mindig mindent elmondtam neki, ez most sem volt másképp. Megígértem, hogy segítek egy barátnőmnek angolban..és ma délután 5-re megbeszéltünk egy találkozót egy kisebb parkban.. A pontos helyet és időt elmondtam anyumnak, aki állítólag ott járt, de nem látott minket. A megbeszélt időpontra haza is jöttem..és jól lecseszett, hogy én össze-vissza hazudozok, nem is voltam ott és nem enged el sehova.. Ilyen még sose volt, pedig én tényleg ott voltam..Mit csinálhatnék?

Megpróbáltam vele normálisan is beszélni, de nem érdekli..

2011. szept. 19. 19:17
1 2 3 4 5 6
 1/52 anonim ***** válasza:
90%

Lehet, hogy csak fárasztó, vagy rossz napja van és így jön ki :(

Holnap lepd meg fini reggelivel és beszéljétek meg újra...

2011. szept. 19. 19:22
 2/52 anonim ***** válasza:
100%

ha tényleg igazat mondtad,akkor azt csináld hogy nyugodt hangon próbálj neki érvelni hogy mi értelme lett volna elmondanod az időpontot helyet ha tudod hogy ellenőrizhet és rajtakaphat a hazugságon??

és ha nyugodtan annyit mondasz hogy a te lelkiismereted tiszta mert igazat mondtál akkor talán megenyhül,de ha már rajtakapott valaha a hazugságon akkor bármilyen érvelés hiába.

2011. szept. 19. 19:24
 3/52 anonim ***** válasza:
100%

Mond meg neki, hogy nagyon sajnálod, hogy kételkedik a szavadban, pedig te úgy érzed soha nem adtál rá okot. Nem igazán tudod, hogy hogy bizonyíthatnád be az igazadat és ha neki nem elég, hogy eddig mindig őszinte voltál hozzá, akkor javasoljon ő valamit. Mindezt nyugodt hangon.

Ha tényleg minden igaz, amit mondasz, akkor nagyon nem fair, amit csinál. Amúgy szerintem csak megijedt, hogy kamaszodsz, önnállósulsz és félt. Ez pont balul jött ki, de mondjuk akkor sem normális, hogy egy ilyen után így kiakad. Esetleg vond be apukádat is ebbe. 34N

2011. szept. 19. 19:24
 4/52 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Először is már elmondtam neki mindent..már majdnem sírtam..nem értem..nem csináltam semmi rosszat és nem adtam rá okot, hogy kételkedjen bennem, ráadásul olyan, mintha ő is sírt volna. Apukám már nem él.

2011. szept. 19. 19:30
 5/52 anonim ***** válasza:
:( De hogy lehet, ha kicsi is volt a park, hogy nem vett észre? Akkor gondolom Te sem láttad... eldugott helyen ültetek?
2011. szept. 19. 19:39
 6/52 A kérdező kommentje:
Kocsival megközelíthető, mi bentebb ültünk egy asztalon és ő kb 15 méterre lehetett kocsival.
2011. szept. 19. 19:46
 7/52 anonim ***** válasza:

Tanusítsam hogy ott voltál? :)

Viccet félretéve mond meg neki hogy soha nem hazudtál még eddig és ezután se teszed, biztos vmit rosszul látott de higgyen neked mert eddig még nem adtál okot az ellenkezőjére. Meg biztos látja rajtad hogy nem vagy olyan aki hazudozik.

Remélem sikerül megbeszélnetek.

2011. szept. 19. 21:16
 8/52 A kérdező kommentje:
Kérlek tanusísd! :D
2011. szept. 20. 16:23
 9/52 anonim ***** válasza:
Ok, hol, mikor es mit mondjak? :D
2011. szept. 20. 16:35
 10/52 A kérdező kommentje:
Attól függ, lány vagy fiú vagy-e. Mert azt mondtam, hogy egy barátnőmmel vagyok..:DD
2011. szept. 20. 16:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!