S. O. S.! Miért nem hisz nekem anya?
Sziasztok,13 éves lány vagyok.
Az a helyzet,h szobafogságban vagyok.Anyának valaki azt mondta,hogy látott az utcán csókolózni egy fiúval.De ez NEM igaz!! Senkivel se járok,nemhogy csókolózok:O
De anya nem hiszi el nekem.Ezért senkivel se mehetek sétálni,akár a szembe lévő pizzázóba se megenni egy hambit,v vmit.
Mit tehetnék?
Nagyon rossz bezárva lenni,főleg nyáron,amikor mindenki más a strandon van:(
Elég rossz helyzetben vagy. :(
Hát szerintem kérd meg,hogy beszélgessetek erről egy kicsit.
Ha volt már pasid, akkor arról beszélgessetek, ha pedig nem volt még pasid, akkor arról, hogy kivel csókolózhatnál?!
Kérdezd meg anyukádat (szerintem egyáltalán ne bunkóság), hogy neki mikor volt először pasija, mikor csókolózott először. Ha ezt egy idegen mondta, vagy olyan akivel nem vagytok jóban (mármint, hogy vkivel csókolóztál), akkor kérdezd meg, hogy:
- Anya! Te jobban hiszel neki mint a saját lányodnak?!
Hát ezt csinálnám én. Én is 13 vagyok.
Remélem tudtam segíteni.
Igen volt már barátom..
Megpróbáltam beszélni anyával,de megse hallgat.
És nem tudom ki mondhatott neki ilyet.De igaz,természetes dolog a csókolózás.De elég maradiak a szüleim:S Anya is 52 éves:$ és nem igazán érti meg a "mai fiatalokat".
Hát mondjuk én nem vagyok 52 éves,csak 24 és nem lányom van hanem fiam!:)
De ha mondjuk a 13 éves lányom csókolozna én sem örülnék neki!13 évesen még szerintem ez korai,bár amikor én is 13 voltam, nagyon szerettem volna már tulesni rajta...:)))De mind1..:)
Nos,probáld meg anyukádnak megmegyarázni,hogy neked higgyen inkább és bizzon benned,mint sem egy "idegenben"!
Ha jó anya-lánya kapcsoltaban vagytok biztosan el fogja neked hinni!Szerintem párnap és el is felejti,csak tarts ki a verziód mellett!
Az én anyám is ilyen volt,soha nem hitt nekem semmit,néha oka is volt!:)
mondjuk mai napig kételkedik bennem szerintem,ez van:)
24/L
Háát már lassan 1 hete van igy.:(
És megvan győződve arról,h hazudok neki,becsapom:(
Valahol ezt olvastam:
[Hazug]: Láttam a lányodat csókolózni egy fiúval szerdán 12 órakor.
[Anya:] Igen? ÉS MILYEN RUHA VOLT RAJTA? [mármint a lányon]
[Hazug:] Öööööö... ([Gyorsan eltűnik])
Ez esetleg bejöhet, lehet néhány kérdés, amivel le lehet buktatni a hazugokat. Lehet hogy nem a legjobb példát írtam, de szóval ilyesmik. Ha még lehet beszélni mamáddal, és hajlandó tisztáztatni a dolgokat, kérdeztess meg vele egy-két efféle keresztkérdést, hátha lebukik a hazudozó.
Ha meg ilyen egyszerű keresztkérdésekkel sem hajlandó ellenőrizni a sugdosókat, akkor az tényleg baj. Van rokon vagy családi ismerős, aki Melléd állna? Milyen jó lenne ha egy rokon megmondaná mamádnak, hogy ha a legegyszerűbb ellenőrző kérdéseket sem teszi fel, akkor onnantól nem is érvényes az egész.
Ha valaki valami képtelenséggel vádolná a lányomat (nem csókolózással, de mondjuk valami durva dologgal), akkor rengeteg részletet kérdeznék tőle (mármint a sugdosótól): ruha, idő, hely, frizura, hajszín, smink. Aztán pár nap múlva újra rákérdeznék a sugdosótól ugyanolyan részletességgel, szintén egy csomó apróságra, ugyanazokra a dolgokra is mégegyszer. És ha eltérés vagy logikátlanság van a sugdosó két verziója közt, akkor azért elég valószínű, hogy hazudott. Mert ha nem tervezte meg gondosan papíron előre a hazugságait, akkor úgy sem lesz képes arra, hogy három nap múlva szó szerint ugyanazokat az apró részleteket hazudja, mint először. A lehető legtöbb részletre kérdeznék rá, hogy minél könnyebben kibukjon a dolog.
A hely, idő és ruha alapján talán még mindig le lehet buktatni a dolgot, esetleg bejöhet Neked.
Szerintem az időpontra kérdeztess rá, és akkor valószínűleg tudsz majd alibit igazolni (pl. ha a megadott időben épp emaileztél, esetleg ide a Gyakorikérdésekre írtál, akkor a rendszer automatikusan igazolja Számodra az alibit).
Ha mamád még időpontra sem kérdez rá, az tényleg nagy baj, akkor tényleg kéne rokonnal beszélni (ha van olyan a családban, akinek szava van).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!