Kamasz 13 éves lányt mennyire jó nőgyógyászhoz vinni?
Hát ez az, kinek mi a normális....?!
A kommentek tartalmának érvelésének és érzelmi töltetének visszaolvasásából szerintem nem látjátok helyesen a kérdezőt, megfelelő érvelések és EQ hiányában majdnem minden komment a 2. oldaltól kezdődően rosszindulatú, hisztis és ön- illetve egymást gerjesztő, ezért nem reális, ellenben hiteltelen. Ha én lennék az a kislány, akit ti ezzel a megmondó dumával és némi majomszeretettel védeni próbáltok! Ha már lelki károk, én inkább tőletek ijednék jobban meg, mint a kérdezőtől, akit szerintem ti itt rettenetesen félreismertek!
Az meg lehet hogy férfi vagyok, de nem akkora taplók mint ti, akik mindent félremagyaráztok! Azzal, hogy voltam én is egy félős tini aki nem volt pontosan tisztában, hogy segítségre van-e szüksége, és ha igen, akkor hogyan induljon el úgy, hogy az a neki legjobb legyen, talán pont ezért tudom jobban megérteni a kislány félelmeit és a kérdező szándékait, és szerintem ne ti ítéljétek meg, amit nem nektek kell! A kérdező is volt a kislány helyében, le is írta hogy átélte! Jobban tudja, érzi és reálisan látja a lehetséges hibákat az első nőgyógyászlátogatást megelőző folyamatban, ezeket igyekszik kikorrigálni, amihez ti kritikus csámcsogók ott "harmincan" elég éretlenek vagytok felnőttként is.
A barátnőmmel egyébként átbeszéltem a szituációt, és abban ő is egyetért hogy ez lenne a helyes, ahogy a kérdező csinálja, mert az első alkalom egy életre meghatározza az ember hozzáállását az adott dologhoz, szóval ha én lennék az a kislány, én a kérdezővel mennék, és kibírnám a vizsgálatokat, mert inkább legyek rendben és nyugodjak meg egy olyan ember segítségével, aki a barátnőmként az én érdekeimet nézve próbál segíteni. És azzal, hogy évente visszajárok az eü-s sráchoz, szerintem pont azért van annyi problémás fiú is, mert ti elijesztitek a szerintetek "szükségtelen vizsgálatoktól" valamint kellő érzékenység és érzelmi intelligencia hiányában mont hogy lesz...rnátok akár a saját gyerekeitek érdekeit. Mondom, anyám pont ilyen drámakirálynő, mint ti, azért is nem szóltam neki. Ha olyan (nevelő)anyám lett volna mint a kérdező, inkább bíztam volna rá magamat és nem várom meg míg felnőttkorú leszek!
Igen, az az EQ hiány, ha egy ártatlan gyereket véd az ember, igazad van.
Te miért csak azt látod, hogy a nőt "bántja" a kommentelők hozzáállása, azt miért nem, hogy mit okozhat a gyerekben?
Kva mélyen érinthet téged ez a dolog, gondolom magadra ismertél, de nem kell ennyire mindenlében kanálnak lenni. Van anyja, annak a dolga és pont. 13 éves, nem kell neki orvos, nemsokára menstruáló lány lesz, ezt jelzi a folyás. De neked erről, mert férfi vagy, fingod sincs, ezért írtam, hogy nem a te kompetenciád.
Szégyellős fiatalként meg pont lehetne neked is annyi EQ-d a lány felé, hogy belásd, sem a reális döntésképessége nem alakult még ki, sem pedig nem lesz ez semmilyen pozitív hatással a kis lelkére.
Ellenben a biológia könyvet ki lehetne nyitni. A sima, egyszerű folyás, az nem panasz. Panasz akkor, ha kellemetlen érzés, esetleg kellemetlen szag is társul hozzá.
Jaj, na megjött a férfi, aki nyilvánvalóan sokkal jobban tudja a nőknél, hogy egy nőgyógyászati vizsgálat hogyan is zajlik, és az milyen hatással van a lányokra, nőkre!
Ki is a hiteltelen? Nekem ne akarjon kiselőadást tartani nőgyógyászati vizsgálat témában egy férfi, akinek lövése sincs róla, hisz nincs vaginája.
Menj urulógushoz, aztán akarj egy egészséges 13 éves szűzlányt nőgyógyászhoz küldeni!
Milyen remek önkritikát fogalmaztál meg magadról, kedves #54-es! Őszinte elismerésem! :D
Szerintem pont ne te védd meg azt a kislányt, ilyen EQ-val, mint amiről tanúbizonyságot tettél az imént ismételten, főleg úgy, hogy továbbra is úgy fújod a nótádat, hogy vissza se olvastad a szöveget! Hagyd békén inkább, és a feszültségeidet másban vezesd le, ne néhány kellő empátiával és érzékenységgel rendelkező emberben, akik pontosan tudják, amit te sosem fogsz megérteni. És itt szerintem hasznosabb, ha lezárjuk ezt a témát. Tanulj meg hallgatni kérlek, a saját érdekedben!
🤣 Figyu, most nagyon röhögök, egyrészt mert te olyan felnőtt vagy, hogy a szűz barátnődet vitted nőgyógyászhoz... Kacc, Kacc, Kacc.
Másrészt,meg én csak az 55.választ írtam!
Nem baj. A primitív felfogásotok egyformán önmagukért beszél. :) De a jelek szerint te még sosem voltál szerelmes kedves #55-ös, hogy elkísérd a szerettedet valahová ahová am. senki se menne szívesen, és fogd a kezét, bátorítsd. Meg se lepődöm!
(Biztos a családod neked is remekül visszatükrözi ezt a mentalitásodat, azért is inkább ide menekülsz, hogy kiadhasd magadból te is a feszültséget jóakaratú embereken, akiken másnak amúgy is könnyebb csámcsogni, meg beszólogatni. Én komolyan, lassan már titeket sajnállak, mit okoztattok magatoknak napi szinten a felfogásaitok következményeképpen. :) )
Blabla.
Továbbra is a más f. val a csalánt esete.
Semmi szükség nőgyógyászati vizsgálatra panasz nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!