Kamasz 13 éves lányt mennyire jó nőgyógyászhoz vinni?
Mit tudja 1 férfi ember, hogy ez jó e egy 13 éves gyereknek? Hiába kérdezed meg, ha te azt mondod neki, hogy ez jó, akkor valószínűleg ő is azt fogja mondani, hogy jó. Én is nagyon nagyon jóban vagyok a férjem lányával, de eszem ágában nem lenne elvinni nőgyógyaszhoz panasz nélkül. 15.5 éves, még nem él nemi életet sem, akkor minek? Majd ha oda kerül a sor elvisszük ha megkér, vagy az anyukája elviszi.
Biztos nem szerettem volna ha életemben először szüzen 1 orvos kotorászik, nyúlkál belém indok nélkül ráadásul. Ne vidd el kicsi még, felesleges!!!
Bocs, de szerintem te az alapokat nem ismered.
Szűz lányt, ha nincs panasza, nem is vizsgálnak meg, csak ha valami elmebeteghez viszed.
Ha már nem szűz, akkor kell nőgyógyászhoz mennie.
Az apját hiába kérdezed, mert férfi és ő ezt nem tudja.
Neked kellene tudni.
Szomszéd csaj elment magától folyással, 16 évesen, nem vizsgálta meg a doki, mert kikérdezte és kiderült, hogy normális fehérfolyása van! Az lehet sárgás színű is, nekem is olyan volt.
Hagyd békén azt a kislányt, nem 20 éves, nem kell vele témáznod a nőgyógyászról.
Az anyja témát hagyjuk szerintem, itt most a kislányról van szó. Tudod hogy az egesz szexuális életére kihathat majd egy ilyen élmény? Fontoskodni akarsz, oké, de azt más úton is megteheted, vidd el ebédelni vagy vásárolni vagy a tököm tudja, de ne így próbáld megmutatni (neki is meg a pasidnak is), hogy milyen gondoskodó pótanyu vagy a “csajszidnak”. Az apjának meg fogalma sincs arról, milyen egy nőgyógyászati vizsgálat.
Alap dolgokkal legyünk tisztában: azért, mert menstruál, nem kell nődokihoz vinni. Első szexuális együttlét után javasolt, rákszűrés is csak akkor. Olyat ne kamuzz, hogy nem fáj, ez nem felkészítés, hanem hazudozás. Sok éve vesztettem el a szüzességem, nekem még mindig kvára fáj. Ha ezt az első szex előtt tapasztalom meg, biztos hogy tönkrevágta volna az elsőt. (De lehet, hogy a többit is.) 13 éves kislánynak semmi keresnivalója a nőgyógyásznál (pláne nem 0 panasszal), rákszűrésen még annyira sem.
Szűz tizenéves kislányt teljesen felesleges ennek kitenni. Addig amúgy nem is végeznek rákszűrést amíg nem kezdi el a nemi életet.
Engem 20 éves koromig nem látott nőgyógyász, mivel szűz voltam, nem volt rá szükség.
A peteérés környékén normális a tojásfehérje szerű folyás. Ha nem büdös, és nem viszket neki, nem kell feltétlenül dokihoz menni vele. Első körben amúgy el lehet menni a körzeti orvoshoz is, oda már 13 évesen simán átmegy egyedül, esetleg vizeletmintából tud tanácsot adni, hogy tényleg érdemes-e nőgyógyászhoz menni.
Én vittem a lányomat 11 évesen gyerek nőgyógyászhoz, mert az usziban összeszedett valamit. De nekem ő szólt, hogy rosszul érzi magát. A doki csak megnézte a nemi szervét, és írt fel kúpot meg antibiotikumot, nem vizsgálta meg.
Ha az anyjában nem bízik, akár te is elviheted, de csak ha tényleg indokolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!