Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamasz 13 éves lányt mennyire...

Kamasz 13 éves lányt mennyire jó nőgyógyászhoz vinni?

Figyelt kérdés
Most tölti a 13. életévét. Egy éve menstruál. Én a "mostohaanyja" vagyok (azért idézőjelben, mert utálom ezt a kifejezést), inkább lelki barátnők vagyunk. Én vetettem fel a dolgot, hogy szerintem hasznos lenne elmenni egy nődokihoz, az apjával megbeszéltem, szerinte is helyes. A nagylánnyal is dumáltam, elmagyaráztam neki, hogy miből áll, ő is azt mondta, hogy mehetünk csak kicsit fél tőle. Azt szeretné hogy én legyek mellette, ne az anyja. Másik dolog, ami miatt szerintem jó lenne a nődoki, hogy van sárgás folyása, szagtalan és erről is az orvos tudna pontos határozást véleményt mondani, a mama szerint felfázás, de szerintem nem feltétlenül... Mondtam a férjemnek, hogy szóljon a kamasz anyjának is, szerintem így helyes viszont a csajszim azt mondta, hogy nagyon nem szeretné ha az anyja menne vele a dokihoz. (ettől függetlenül persze szólunk neki). Kink mi a véleménye, helyes-e egy ilyen korú lányt nődokihoz vinni? Kissé elbizonytalanodtam magamban.
2019. szept. 27. 08:23
1 2 3 4 5 6 7
 21/69 anonim ***** válasza:
90%

Hány éve vagy te "mostohaanya", ha azt az alapszabályt se tudod, hogy előbb a gyerek nevelőjével (anyjával) kell megbeszélned valamit, nem pedig a gyereken keresztül ígéretekkel támadni?

Tökmindegy a téma, de nem az a helyes, hogy előbb megkörnyékezed a gyereket ("elvinnélek kirábdulni, ha anyád megengedi; elviszlek orvoshoz - burkoltan azzal, hogy majd gyógyszert írathass magadnak, s azzal én legyek a menő mostoha, a hülye anyád helyett").

2019. szept. 27. 09:25
 22/69 anonim ***** válasza:
95%

Ugye tudjátok, hogy ez kamu? Ilyet felnőtt nő nem írkál ki. Megbeszéli orvossal, hogy elviszi e. Aha jó.

Most erre a nőgyógyász témára vagy rápörögve?

2019. szept. 27. 09:25
 23/69 A kérdező kommentje:
De nagy itt a szája egyeseknek, a tisztelet meg sehol, persze szemtől szemben mindenkinek elmegy a hangja. Véleményt kértem, nem pocskondiázást. Ja, hagyjam csak a lányt, hogy had vesszen el ebben a világban... Igen is, mellette fogok állni, mindaddig amíg ezt ő akarja, hogy mellette legyek. Nagyon szoros kapcsolatban vagyunk és ezt nem fogom elengedni, csak azért mert valaki másképp gondolja, az anyja is lehetne mellette így, de nem az én hibám, hogy nincs.
2019. szept. 27. 09:27
 24/69 A kérdező kommentje:
A lány anyja nem a nevelője, nem vele él, nem ő tanítsa, azon kívül, hogy el jön havonta egyszer hozzá nem tesz semmit, hiába mondja a férjem, hogy el visszük a lányt, legyél vele... Nem tettem semmiféle ígéretet a csajszinak, az APJÁVAL beszéltem meg, tőle kértem véleményt vagy kioktatást!
2019. szept. 27. 09:33
 25/69 anonim ***** válasza:
24%

Ja, hogy veletek él és az anyja eltűnt mint szürke szamár a ködben? Vigyed akkor.

De így idegenként is marha idegesítő ez az állandó "csajszizásod".

2019. szept. 27. 09:39
 26/69 anonim ***** válasza:
77%
Minek terheled vele? Szegény gyerek
2019. szept. 27. 09:40
 27/69 anonim ***** válasza:
81%

"Nem tettem semmiféle ígéretet a csajszinak,"

Blabla. Most jutottál el oda, hogy belezavarodsz a saját kamudba. Pár hozzászólással ezelőtt írtad, hogy már beszéltél a gyerekkel, hogy elvinnéd és milyen lesz...

Amúgy kilóg a kapanyél. Inkább magadat képezd ahelyett (helyesírási szótár...), hogy fontoskodsz!

2019. szept. 27. 09:48
 28/69 A kérdező kommentje:
Mi a jó ég bajotok van? Szálljatok le rólam. Az apjával beszéltem, ő mondta hogy igen s hogy kell beszélni a lánnyal, mit gondol róla. Mi felfoghatatlan? Ha másba nem lehet belekötni, jön a helyesírás? Szerintem érthetően írok és nincsenek hatalmas bakik az írásomban. Majd a doki megmondja, hogy mi legyen.
2019. szept. 27. 10:01
 29/69 anonim ***** válasza:
86%

Egy 13 éves, szűz lánynak azt mondtad, hogy nem fog fájni a vizsgálat??!! 😮😮

Te normális vagy? Egy némi életét élő felnőzltt nőnek esetleg nem fáj, de van akinek igen. Rákszűrés??? Ne az orvos vegye már el szüzességét b+.

2019. szept. 27. 10:05
 30/69 anonim ***** válasza:
93%

"tanítsa"

Pfff... Vagy c vagy, vagy egy általános iskolás "csajszi", aki nagyon nőgyógyászhoz akár menni.

2019. szept. 27. 10:07
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!