Apa egyre idegesítőbb lesz (? ) 14/L
Egy nagyon jó kertvárosba költöztünk,4 éve.Itt teljesen más a helyzet,mint a városban volt.Itt mindenki ismer mindenkit,mindenki jóban van mindenkivel, átjárunk egymáshoz,kiülünk beszélegtni,mi fiatalok :) Ugyanis nagyon sok hozzám hasonló korú ember lakik erre,aminek nagyon örülök.De apa egyre idegesítőbb...eddig hellyel-közzel néha megkérdezte,hogy mi volt a program.De ez ma már mindennapos,és mindig megkérdezi mit csináltunk,kik voltak ott,még ha simán medencéztünk,vagy csak kiültünk beszélgetni.Mindig ugyan azokkal vagyok kinnt,és mindig ugyanazt kell elmondanom.Már meg is mondtam neki h mennyire idegesítő és hagyjon már békén.Tudom,hogy félt,de ennyire?! Ugyanmár...ha valamit megakarok tenni,azt úgy is megteszem.De fejezze már be az állandó zaklatást! Nagyon idegesítő! Kérlek titeket,hasonló korúakat,ha kerültetek ilyen helyzetbe,hogy oldottátok meg,hogy kevésbé legyen idegesítő? Felnőttek válaszait is várom,hogy ők miként tompítanának saját kortársukon :)
14/L
Hogy sajnállak,hogy elengednek és a nap végén megkérdezik tőled,hogy mit csináltál??
Hát ez borzalmas képzeld én egész júliusba nem mehettek sehova hanem itthon kell pakolnom a hugomra vigyázni(2 éves) boltba menni vele bevásárolni,játszótérre vinni,lefürdetni,de én SEHOVA ne menjek..de akkorse ha ők itthon vannak.Majd agusztusba meg kezdhetek tanulni.
Na akkor melyik eset jobb a tiéd vagy az enyém??
Hidd el inkább lejegyzetelném neki az egész napomat csak mehetnék el valahova..azért gondolj csak bele.
14L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!