Miért fordul egyre több kamasz lány érdeklődése a saját neme felé?
Figyelt kérdés
A médi hatással van rájuk? Vagy divatból leszbik?2011. máj. 6. 15:37
1/13 anonim válasza:
Talán divat, talán pedig az, hogy félnek felvállalni a társadalmilag elvárt női szerepet (ami valahol azért is, mert a férfiak zöme durva, nagyon önző, nem lehet rájuk számítani, és ugyan ki akar egyedül maradni gyerekkel a nyakán, holtfáradtan, nulla potenciállal a munkaerőpiacon).
2/13 anonim válasza:
Vagy egyszerűen csak kamaszkori kíváncsiság.
3/13 Zsanikaa válasza:
a suliban nem egyszer előfordult h a lány wcben két csaj smárolta egymást. gyakori lett már
15/L
4/13 anonim válasza:
Egyszerűen csak ki akarják próbálni, hogy milyen érzés a nyelves puszi. Mivel nincs fiú :( így megteszi a lány is.
6/13 anonim válasza:
sokan divatból, én pl. kajakra bi vagyok és ezt nem is válalom fel (Itt most leszarom mert senkisetudjakivok)
15/L
7/13 anonim válasza:
Biszexuális vagyok,barátnőm van,senki sem tudja.:$ imádom a barátnőm és NEM DIVATBÓL,NEM A MÉDIA!:) hanem Ő.. és én.. és a gyengédsége$ meg a csalódások persze.:\
8/13 anonim válasza:
Nem értem, hogyan lehet valaki divatból leszbi. Ha azt mondaná valaki, hogy divatból szexeljetek állatokkal, mert csak akkor lesztek menők, akkor megtennétek? Mert szerintem nem. Akinek nincs hajlama arra, hogy együtt legyen egy azonos neművel, az nem lesz vele együtt. Egy csók vagy ilyesmi nem számít, attól még nem nevezhető senki leszbinek.
9/13 anonim válasza:
Mondhatjuk úgy, hogy ez mindig benne volt az emberekben, csak eddig nem volt szabad kimutatni. Most, hogy liberális világban élünk, jönnek az új társadalmi jelenségek - ami furcsa, mert régen elnyomták őket, de ettől még léteznek.
Gyermekkorban nem teszünk különbséget aközött, hogy ki ad szeretetet. Egy nő érintése ugyanúgy örömet tud okozni, mint egy férfié, csak a szocializáció beleneveli az emberekbe, hogy a saját neműtől származó "kellemes érzés" rossz. Ennyi az egész.
10/13 anonim válasza:
A fô okot én abban látom, a média és a divat mellett, hogy nagyon sok mai tizenéves lány csonka családban csak az anyával nô fel. Nincs apa képük,nem élnek együtt az apával, azt látják otthon, hogy anyutol csak jönnek menek a pasik. stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!