Párom kamasz gyerekei nálunk töltik a szünidőt (12,13 évesek, lány és fiú) Kismostam a cuccukat h legyen tiszta ruhájuk és sajnos belekerült egy piros rongyom ami mindenüket megfogta. Hogy hozzam helyre a hibát?
Elvittem őket egy bevásárlóközpontba és vettem nekik amit összemostam: polók, alsónemű.. de nem pótolhatom a kedvenc polót ami már soha nem lesz ugyanaz.
Szörnyen érzem magam. Próbálom a jó viszonyt kialakítani de így..???! Nagyon ciki vagyok igaz???
Köszi a válaszokat!
Remélem idővel elfelejtik a dolgot. Van egy pici babánk és naponta többször mosok de ilyen még nem fordult elő velem.
Nem értem hogy lehettem ilyyen béna?!
Amúgy jól kijövünk , nem vagyok hárpia, csak aggódom mert kamaszoknál könnyű kihúzni a gyufát..
Azért köszi a bíztatást!
a rózsaszin most igazán menő, fiúknak is, inkább örüljetek! mondjuk most már, hogy elvitted őket, nehéz llesz ezt monani, de ha előbb kérdezted volna, simán ezt mondtam volna nekik
persze azért lehet elmentünk volna vmit venni
aha fehér cuccok voltak akkor egy jó adag Vanish segíthet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!