Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Párom kamasz gyerekei nálunk...

Párom kamasz gyerekei nálunk töltik a szünidőt (12,13 évesek, lány és fiú) Kismostam a cuccukat h legyen tiszta ruhájuk és sajnos belekerült egy piros rongyom ami mindenüket megfogta. Hogy hozzam helyre a hibát?

Figyelt kérdés

Elvittem őket egy bevásárlóközpontba és vettem nekik amit összemostam: polók, alsónemű.. de nem pótolhatom a kedvenc polót ami már soha nem lesz ugyanaz.

Szörnyen érzem magam. Próbálom a jó viszonyt kialakítani de így..???! Nagyon ciki vagyok igaz???

2009. aug. 29. 21:13
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Próbálj meg beszerezni ugyanolyan rucit, amin a kedvencük van.Erre a fiam is érzékeny,én is jártam így,de egy új hasonló cucc feloldotta a rossz kedvét.
2009. aug. 29. 21:19
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Jajj ez nagyon ciki!! Megértelek!! De szerintem majd idővel vagy megbocsájtják, és röhögnek rajta, ha amúgy jófej vagy, vagy amúgy is utálnak, már elnézést. Nem hiszem, hogy ezen fog múlni, pláne, ha azóta még be is vásároltál nekik. Lehet, épp örülnek, hogy kaptak pár új göncöt :) Fel a fejjel :)
2009. aug. 29. 21:21
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha őket jobban érdekli a cuccuk akkor feleslegesen gyötröd magad,szerintem a ruha pótolható de egy igaz barát nehezen.Értékelik amit értük teszel?Az a minimum hogy megköszönik a törődésed.Amúgy sem könnyű a serdülők kedvében járni,neked meg pláne nem könnyű ha nincsenek saját gyerekeid és tapasztalatod.Nekem van egy 15 éves lányom,szófogadó,nem lázadó típus,de így is vannak problémák.Csak azt mondhatom hogy legjobb az öszinteség,és a kölcsönös tisztelet.
2009. aug. 29. 22:53
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Remélem idővel elfelejtik a dolgot. Van egy pici babánk és naponta többször mosok de ilyen még nem fordult elő velem.

Nem értem hogy lehettem ilyyen béna?!

Amúgy jól kijövünk , nem vagyok hárpia, csak aggódom mert kamaszoknál könnyű kihúzni a gyufát..

Azért köszi a bíztatást!

2009. aug. 30. 09:50
 5/5 anonim ***** válasza:

a rózsaszin most igazán menő, fiúknak is, inkább örüljetek! mondjuk most már, hogy elvitted őket, nehéz llesz ezt monani, de ha előbb kérdezted volna, simán ezt mondtam volna nekik

persze azért lehet elmentünk volna vmit venni

aha fehér cuccok voltak akkor egy jó adag Vanish segíthet

2009. aug. 30. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.