20 hónapos lány gyermeketek ismeri a színeket? Kék, sárga, piros, zöld.
Figyelt kérdés
Alapszínekre gondolok. Főleg olyanoknál lennék kíváncsi akinek beszélni 1 éves kora óta beszél, már mondatokban is pár hónapja.2011. júl. 2. 20:10
1/9 anonim válasza:
Mondatokban még nem beszélt 20 hónaposan, de az alapszíneket már felismerte.
Most 2,5 éves, az összes színt tudja hiba nélkül.
2/9 anonim válasza:
1.vagyok, eszembe jutott, hogy túloztam, 20 hónaposan a kéket és a zöldet még keverte, de a pirosat és a sárgát tudta. Viszont arra biztosan jól emlékszem, hogy a 2 éves szülinapján már a kék-zöld is ment.
3/9 anonim válasza:
Ugyan 21 hónapos a gyerkőcöm, és fiú, de már szépen beszél, kezd egyre hosszabb mondatokat mondani, és ezeket a színeket felismeri és mondja: - piros (pijosz), sárga (szága), kék, zöld (ződ), rózsaszín (erre csak azt mondja, hogy színű), fehér (fevé), fekete.
4/9 anonim válasza:
Nálunk 17 hós a kisfiam, még nem beszél, de a piros színt ismeri a legjobban. Van egy forgója és kb. ezek a színek vannak rajta, amiket írtál, mindennap többször is el kell mondani neki. Mutogatja sokszor az ilyen dolgokat és mondani kell neki, hogy mi milyen színű.
5/9 A kérdező kommentje:
Tehát ha megkérdezitek hogy milyen színű ez vagy az akkor válaszolja hogy mondjuk piros? Köszönöm amúgy a válaszokat
2011. júl. 2. 21:07
6/9 anonim válasza:
Másfél évesen még nem tudott beszélni a lányom, de a színeket már felismerte.
Duplóval építettünk, én mondtam, melyik színt adja, ő pedig hibátlanul adogatta a pirosat, kéket, sárgát, zöldet.
De ez is változó, ki mikor tanulja meg a színeket.
7/9 anonim válasza:
igen. 19 hónapos, kérdésre megkülönbözteti és mondja is a nevét. kék, zöld, piros, sárga, lila, fekete, szürke megy.
8/9 anonim válasza:
A fiam 3 évesen ismerte fel teljes biztonsággal, tévesztés nélkül a színeket.
9/9 anonim válasza:
20.33-as vagyok. Igen, kérdésre válaszol, és megmondja mi milyen színű, vagy azt a színű dolgot adja oda, amit kérek tőle. És még a lilát lehagytam a felsorolásból (jija - így mondja).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!