Miért fordul egyre több kamasz lány érdeklődése a saját neme felé?
Figyelt kérdés
A médi hatással van rájuk? Vagy divatból leszbik?2011. máj. 6. 15:37
11/13 Krisz1998 válasza:
Az emberek szorakozatatására csinálják! lol
12/13 anonim válasza:
Háát ezt úgy tudnám leírni hogy a ruháik és személyiségeik vonzák egymást. Pl középsuliba még 2 éve láttam a wcbe smároló csajokat. Néztem őket azok meg behívtak ( innen mehet a fantázia)
13/13 anonim válasza:
Én egyszer különös módon, még a pubertáns kor elején tapasztaltam, hogy a saját nememhez is vonzódom. Úgy vagyok vele, hogy ez van, nevezhetjük bárminek, nem tudok mit kezdeni a helyzettel, genetikailag így vagyok kódolva, ilyenek a hajlamaim. Nemrég megtudtam amúgy, hogy tesóm is hasonló.
Ezt tényleg nem a médiából látom, nem is nézek tévét, meg semmi, azért szeretem a lányokat, mert szeretem, kész. Most is amúgy egy lánnyal van viszonyom, és érzem, hogy nekem ez így jó, nem rosszabb/másabb, mintha pasim lenne.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!