Hogyan lehet meggyőzni egy szülőt, hogy vegyen egy. Vizszűrőt?
Figyelt kérdés
Tini lány vagyok és az egyik legjellegzetesebb dolog nálam az az, hogy rengeteg vizet iszom. Képes vagyok olyankor is inni amikor nem vagyok szomjas, amikor érzem hogy az agyam fárad vagy nem működik elég jól akkoris hamar megiszok egy nagy pohár vizet, tehát vizfüggő vagyok teljes mértékben. Én olyan helyen lakom viszont ahol a viz nem tiszta, szennyezett, és ezért mindig palackozott vizet vásárolunk. Én látom, hogy anyumék nincsenek tisztába ezzel, de az én számitásaim szerint jobban megérné minden szempontból, ha beszereznénk egy vizszűrőt.
Nincsenek pénzügyi problémáink, de egy vizszűrővel meglenne oldva évekig a dolog, igy meg én naponta 2-3 üveg vizet megiszok, tehát azért lenne különbség.
Van esély rá, hogy meggyőzzem őket ?
2010. júl. 12. 17:22
1/6 anonim válasza:
simán, ha elvégzed a kutatómunkát nekik (hol lehet kapni, mennyi...)... és az orruk elé tolod, h lám ez megéri!
2/6 anonim válasza:
Számold ki nekik papíron, hogy mennyi idő alatt fizetődne ki a dolog. Azaz hogy mennyibe kerülne egy vízszűrőt megvenni és beszereltetni, és ennyi pénzből hány üveg palackozott vizet tudnátok venni, és az meddig elég.
3/6 anonim válasza:
Szia.Nekünk is van vízszürőnk-olyan,amit beszerelnek(tehát megnyitod a csapot,és tiszta vízjön belőle).Ha ilyet akarsz,akkor kalkuláld bele az évenkénti szűrőcserét is!(Amúgy lehet így is megéri:DMi ebből főzünk is.)De van olyan vízszűrő is,amit egy kancsóba kell beletenni.Ez olcsóbb,bár nem tudom milyen...Amúgy a fentiek válasza nagyon hol.Hol a legolcsóbb,mennyi,mikor térűl meg.Sok sikert!
4/6 anonim válasza:
Szia!Bocsi,hogy nem a kérdésre válaszolok,de szerintem érdemes lenne megnézetni,hogy nem vagy-e cukorbeteg.
5/6 anonim válasza:
Nekünk is van, olyan, ami desztillálja. Sokkal egészségesebb, mint a csapi víz, egyszer néztem bele a tartályba és utána aznap már nem bírtam enni a sok trutyi láttán. Keress rá a neten, mi rendeltünk, nem akarok hülyeséget mondani, kb. 20-30ezer Ft volt.
6/6 anonim válasza:
Az első mellett állok. Beszéljenek a számok! Ha már van egy működőképes, internettel ellátott számítógép nevű masinád, használd fel erre :) Keress rá pl: Google-ban hogy vízszűrő, vagy nézegesd a nagyobb áruházak katalógusait és állj elő a megdöbbentő bizonyítékkal a szüleidnek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!