hat En elsoben megirtam mindkettonek.(azt hiszem a sunis ceruzakon van ilyen kis sav a nevnek)
2 het mulva mar kb egy sem volt meg beloluk.
tok felesleges volt.
azota inkabb ugy keszulok,hogy tobb doboz szines/grafit ceruzaval allunk neki az iskolanak ,+ha epp eszembe jut nagybevasarlaskor az ev folyaman mindig bedobok 1-2 dobozzal a kosarba.
nem azon a 800ft on fog mulni a csalad megelhetese,es igy mindig van eleg ceruza is.
nalunk is kernek sok sok baromsagot a suliban,amit aztan a kutya nem tart be,nem figyel.
kitapasztalja az ember.
2018. aug. 31. 18:26
22/33 anonim válasza:
lányom soha nem hagyta el ceruzáit,ugy sem hogy nem volt megírva még is tudja hogy melyik az ővé.fiaim viszont ha ráírtam is elhagyták ,ezért inkább többe szines ceruzával,és több grafital készülök mint kell .
2018. szept. 1. 05:47
23/33 anonim válasza:
Ertetlen anyukaknak mondom. Nalunk nem kertek, en viszont rairtam alkoholos filccel. Es nem azert mert a gyerekem hulye es elhagyja. Hanem mert mar az elso osztalyban is voltak bizony enyveskezu kis tolvajok akik a szunetben kilopkodtak mas gyerekek holmijait. Es igen,m utana teli torokbol uvoltottek, hogy de mar pedig az az ove volt. A sok ezer ftos faber castell szineseknel nem vicces. Es nem, nem fogok 200 ftos gagyit venni tolvaj kolykok miatt. Onnantol kezdve jeeee nem tuntek el ceruzak.
2018. szept. 1. 14:09
24/33 anonim válasza:
23
Valószínűleg az értetlenek nem élnek tolvajok között, mint te.
2018. szept. 1. 14:38
25/33 anonim válasza:
16
"Mert azt kérik és mert az a rend"?
Milyen rend?
Mi célja van ennek?
Hasznos valamire?
Vagy te csak birkamód követed az utasítást, mert azt mondta valaki?
2018. szept. 1. 14:40
26/33 anonim válasza:
Nekem soha senki nem mondta, hogy írjam rá a nevüket, mégis megtettem. 5, 6 betűs nevek. Ha valakit ez idegesít, úgy járt😀
Ja, és nem azért, mert valaha is ettől vártam, hogy a szeptemberi színesek még júniusban is meglegyenek.😂 Nem, sok más hasznos oldala van.
2018. szept. 1. 14:43
27/33 Vikuci79 válasza:
Majd úgyis mintát rág bele. Ha nem akkor látszani fog a jel amit rajzoltál rá.
Egyébként ha ő figyel rá, h mi az övé, akkor meglesz neki mindig. Ha nem, akkor...nem tudom hány garni cerkát vettem a lányaimnak. Egy idő után mindenkinél lesz mindenkié. Te se lepődj meg, ha idegen ceruzát találsz. Ceruzák kapcsán barátságok szövődhetnek. Ha oda vissza működik nincs gond. Édesen jószívűek egymással. Nem tudom pontosan hogyan van ez közöttük, én nem emléxem már. Illetve egyre igen. Az akkoriban, én kiskoromban újszerű divatos és nem olcsó rotringhegyből kilencet elcseréltem a Misivel matricára azt hiszem. Mindketten örültünk, csak anyukám nem.
2018. szept. 2. 02:24
28/33 Vikuci79 válasza:
Jó hely az iskola!
2018. szept. 2. 02:27
29/33 anonim válasza:
Teljesen felesleges. Az első év kész anyagi csőd volt ami ceruzát illeti. Több készletet találtam a társak tolltartójában. Ezen nem fogok cirkuszolni. (Matrica a gyerek nevével és alkoholos filccel a monogram) szerintem ez azért a szülő felelőssége, hogy ha idegen azonosítható holmit talál a gyereke táskájában azt visszaadja a tulajdonosnak.
2018. szept. 2. 17:45
30/33 anonim válasza:
Nálunk anyukám vágott bele egy kis sávot a ceruzák végébe és odaírta a monogramunkat. Persze ez már elég régen volt. :-) Mivel a gyerekek egymás mellett ülnek, könnyen összekeverik a ceruzákat ( és persze vannak "tolvajok" is), a tanároknak is könnyebb így eldönteni a vitákat, hogy most kié is a ceruza.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!